ART GALERY
Ernya maakt verschillende kunstvoorwerpen. De inspiratie haalt zij uit het leven zelf en wat op dat moment zich in haar leven afspeelt. Ook heeft zij verschillende vormen ontworpen voor haar eigen werk als coach/counselor zowel in de Natuur als op creatief gebied. Zij werkt ook in opdracht, waar zij graag met de client overeenkomt wat haar/zijn wensen zijn en hierover afspraken maakt mbt kosten, maten, technieken en materialen en levertijd.

Portretten in opdracht van mens, dier en huis.
   

Heb je interesse in 1 van onderstaande werken of andere werken van mij, dan hoor ik het graag. Op afspraak ben je altijd van harte welkom in het atelier om het schilderij in het echt te bewonderen voordat je tot koop overgaat.

Acryl - Olieverf - Keramiek Realeyezation-inzichtkaarten - Earth Magics

 

 

 

 

 

'Red Hawk'

Olieverf op canvas

Afmetingen: 80x60 cm
Prijs op aanvraag

Native American op bestelling
(ook andere Native Americans mogelijk op aanvraag)

 

"Nootdorp in een notendop"

Acryl op canvas

Afmetingen: 120x90 cm
Prijs op aanvraag
Ook mogelijk je eigen huis/bedrijf te laten schilderen.

 

 

"Native Stil Leven"

Acryl op canvas

Afmetingen: 90x90 cm
Prijs op aanvraag

 

"Chicken Tonight"

Acryl op canvas

Afmetingen: 80x60 cm
Prijs op aanvraag
Incl. zwarte houten baklijst

"Green Woman"


Acryl op canvas
met verschillende natuurmaterialen

Afmetingen: 120x90cm
Prijs op aanvraag
Incl. houten lijst.

"Eagle's Eye"


Acryl op canvas

Afmetingen: 60x60 cm
Prijs op aanvraag


Intuitief

"Earth"

 

Acryl op canvas

Afmetingen: 100x80 cm

Prijs op aanvraag

Tijdens het geven van een demonstratie bij een organisatie tijdens een kerstvoorstelling, werd ik geplaatst met mijn schildersezel en materialen in de zaal waar gezongen, gedanst en verhalen werden voorgelezen. Plotseling ging het licht uit en ben ik op de tast en naar de voorstelliing gekeken en geluisterd mijn penseel over het doek laten gaan. Wat een verrassing toen het licht aan ging!

"Seasons"

"Winter in Fall"

 1

Acryl op canvas
Afmetingen: 100x80 cm

"Summer Senses"

  2

Acryl op canvas
Afmetingen: 30x40 cm

"Joy of Spring"

 3

Acryl op canvas
Afmetingen: 30x40 cm 

Ieder intuitief schilderij heeft haar eigen verhaal. De serie 'seasons' speelde zich af in een periode van mijn overgang. Iedere vrouw gaat door deze periode heen en gaat er anders mee om. Voor  mij viel de herfst en winter samen op het moment dat ik 'winter in fall' schilderde welke vanuit mijn intuitie al zichtbaar was, maar ik later ontdekte. In het voorjaar heb ik mij laten lijden door het zintuig geuren. Daarna heb ik 'Summer Senses' intuitief geschilderd en ontdekte dat ik er best positief instond. 

 

"Reflection of Nature"

Acryl op canvas
Afmetingen: 90x90 cm

Tijdens mijn vakantiie in Zuid Frankrijk hadden we bijna alle dagen regen. Ik teken altijd op vakantie en vandaar uit maak ik mijn schilderijen thuis in het atelier. Je behoefte aan zon was groot en onbewust wachtte ik op de regenboog. 

"Self Love"

Acryl op canvas
Afmetingen: 60x80 cm 

Lang geleden voelde ik een emotionele pijn in mij en kon er geen vinger op leggen. Ik ben gaan schilderen met een paar kleuren en veel water. Water helpt bij emoties. Uiteindelijk kon ik dit schilderij pas jaren later lezen. Zelfliefde begint bij jezelf om de ware liefde te ontdekken. Ik had mij altijd te afhandelijk opgesteld, wat een mooie boodschap! 

"Combined Energy"

Acryl op canvas

Afmetingen: 110x75 cm 

Dit schilderij is gemaakt van de restjes verf van cursisten. De energie die iedereen hierin verwerkt heeft is hierdoor dit schilderij ontstaan. Het leuke vond ik dat men ook dingen kon ontdekken erin die iets over hunzelf vertelde. 
Er zijn nog meer van op deze manier gemaakte schilderijen in het atelier. 
Nothing waste!

Neem gerust contact op voor meer informatie bij Meer werken >>