Altijd al willen leren tekenen en/of schilderen? Het is makkelijker dan je denkt.

"Als je kan schrijven, kan je ook leren tekenen en schilderen."
Het enige wat je nodig hebt is motivatie en persoonlijke aandacht!
De cursus schilderen en tekenen wordt gegeven in een klein en gezellig groepje in het atelier om met vrijheid voor eigen creativiteit, spiritualiteit en/of persoonlijke- en intuitieve ontwikkeling te leren schilderen en/of te tekenen. 

Wat komt er allemaal aan bod?

Eigenlijk alles wat jij wilt leren! De cursus is hands-on, je leert tijdens het werken aan jou gewenste onderwerp of stijl de technieken die je nodig hebt. Wil jij in de stijl van Bob Ross, de tuinen van Monet of een portret leren schilderen? Niets in onmogelijk! Je kunt ook kiezen om eerst te beginnen met een tekenles, die je de verfijnde voorbereiding geeft voor je aan de slag gaat met schilderen. Je mag van plaatjes schilderen, maar ook zonder om het nog meer jouw werk te laten worden! 

Wil jij ook leren een portret te leren schilderen met of zonder bijbehorende totemdier? In verschillende stijlen is dat mogelijk. 
Abstract en toch herkenbaar, zoals hieronder.

 

Gedurende een heel jaar (40 lesavonden) of 3 maanden cursus (12 lessen)  of een maandcursus (4 lessen) ,  ga je werken met vele mogelijkheden waar je uit kan kiezen: Landschappen, Stillevens, Bloemen, Achitectuur, Fantasy, Spiritueel, Dieren, Portretten, Realistisch, Abstract of Experimenteel.

De cursus is geheel gericht op jouw eigen ontwikkeling, onderwerp en wensen, of je een beginner bent of een gevorderde. 

Diverse technieken o.a.; perspectief, composities, onderwerpen, thema's, 1,2 en 3 dimensionaal schilderen/tekenen, diepte, materialenkennis en kleurenkennis komen allemaal aan bod. En je leert zowel op een makkelijke manier iets mooit te maken of met vele technieken, net waar jij zelf behoefte aan hebt. 

Er is plaats in het atelier om je werk achter te laten, zodat je niet elke keer je werk hoeft te vervoeren.
Ivm de opslagruimte zijn de doeken niet groter dan 1.00 m x 1.00 m.
(Het atelier kun je ook huren per uur voor jezelf of als je een workshop wilt geven, vraag gerust naar de mogelijkheden)

Inschrijving: Bij een jaar (40 lessen) of een 3-maanden (12 lessen)  cursus, geldt het moment van inschrijving. Tijdens de vakantieperiodes wordt in overleg de lesavonden ingepland.  

Inhaallessen:
Als je een keer niet kunt komen, geen probleem. Deze mag je gratis inhalen in onderling overleg.
Kijk op de Algemene Voorwaarden waar een gratis inhaalles aan moet voldoen. 

Inclusief:
De cursus is inclusief gebruik van alle materialen die voorhanden is. Het enige wat je zelf dient mee te nemen is een schildersdoek.

Klik hier voor de werken van cursisten (beginners en gevorderden)