Leuk dat je even kennis wilt maken met mij!

Mijn bijnaam is Kimama wat 'vlinder' betekent. De vlinder staat voor mij voor transformatie. En ik geloof dat ieder mens op een bepaald moment in haar/zijn leven komt (net als ik) om iets in je leven te veranderen. 

Ik was al jong moeder, grootmoeder en nu zelfs overgrootmoeder. Ik ben getrouwd met een lieve Canadese man die ik tijdens mijn reizen in Canada in 2001 heb leren kennen. Na een paar mislukte huwelijken, kwam eindelijk de ware voor mij op mijn pad. Het leven heeft mij veel gegeven, zowel gelukkige momenten als zware obstakels (oftewel mijn leerprocessen!). Na een 2 e burnout waar ik als Communicatie manager werkte, kwam ‘toevallig’ een foldertje langs over een opleiding tot counselor en coach in 2007, dat was het begin van mijn professionele pad waar ik in kon groeien als persoon en professional om anderen mee te helpen.

Jarenlang heb ik gewerkt in de commerciele zakenwereld, waar ik uiteindelijk niet mijn echte passie in vond. Integendeel, hier werd ik sterk geconfronteerd met mijn sterke intuitie en hooggevoeligheid waar geen ruimte voor bleek te zijn. Terwijl ik goed was in mijn werk als manager begon pas mijn nieuwe, eigen pad hierna. Na een zware burnout, verlies van partner en een ongeluk met paardrijden werd ik even terug geworpen naar mijzelf.
Met mijn artistieke en creatieve gave, intuitie, nieuwgierigheid en mijn hooggevoeligheid (HSP) volgde ik mijn pad welke langzamerhand steeds duidelijker werd. Mijn wijsheid heb ik uit de vele levenservaringen van het leven gehaald, waar vele leerprocessen liggen. Ik heb leren omgaan met relatieproblemen, huiselijk geweld, narcisme, verlies, burn-out, zwaar lichaamlijk letsel, vergeving, kracht en eigen-wijsheid. Uiteraard heb ik in de loop der jaren ook kennisgemaakt met diverse trainingen, cursussen en opleidingen.

Als coach en counselor, heb ik de opleiding bij de Academie voor Counselling en Coaching gevolgd en afgerond t/m niveau 4 'Meester Counselor en Coach' met de specialisatie "Natuurcounselling en -coaching" Ook heb ik als co-trainer (engelstalig) en trainer (nederlandstalig) bij de Academie. Voor mijn werk als natuurcoach, counselor en trainer, heb ik diverse onderdelen en modules over toegepaste ecopsychologie gevolgd bij dr. Micheal J. Cohen (Portland University, VS). Chakra-leer, Sjamanisme, Magnetiseren, Met hond Spiegelen, Meditatie, Intuitief coaching en marketing, zijn een paar toegevoegde cursussen die ik de laatste jaren gevolgd heb.  Daarnaast heb ik de opleiding Parapsychologie afgerond en nog vele andere curussen hebben mijn pad gekruist. Ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling volg ik diverse workshops en cursussen om mij verder te blijven ontwikkelen als mens in het leven en in mijn werk, welke synchroon met elkaar verbonden zijn. 

Ik leef vanuit mijn intuitie en liefde voor de mens en natuur en werk op professionele en holistische wijze. Naast mijn professionaliteit als counselor/coach, artcoach en trainer, werk ik ook als Wandel- en Natuurcoach/counselor en heb vele workshops en cursussen ontwikkelt, welke zowel met de Natuur als Creativiteit te maken hebben. Belangrijk dat alle workshops en cursussen aangeboden door Realeyezation een persoonlijke bewustwording met zich meebrengen. Zowel voor persoonlijke als professionele ontwikkeling.

In het leven gaat het om aandacht, openheid en een positieve blik. Met het geloof dat ieder mens van nature goed is en nieuwe mogelijkheden kan leren zien en deze toe te passen in het persoonlijke en professionele leven. De aantrekkingskracht waar verbindingen door tot stand komen staan hierbij centraal. Mijn studie bij Academie voor Counselling en Coaching, heeft eraan toe bijgedragen dat ik een praktijk heb opgezet op 14 februari 2008. Hierdoor ben ik een heel nieuwe weg ingeslagen. Door het proces van bewustwording heb ik mijn eigen mogelijkheden, talenten en kwaliteiten ontdekt. En waar ik ook als trainer bij de Academie voor Counselling en Coaching heb mogen werken.

Mijn doel is een bijdrage te kunnen leveren aan een stukje meer(eigen)waarde voor iedereen. Hierdoor mijn 'zijn' als uniek persoon in deze wereld neer te zetten met onvoorwaardelijke liefde voor mijzelf, mens, natuur, creativiteit, de wereld en het universum om mij heen. Vele levenservaringen hebben mij duurzame lessen meegegeven waardoor ik in meerdere hulpvragen kan begeleiden. Mijn vrijwilligerswerk bij Humanitas bij het project Homestart gaf ik graag een aantal uren van mijn tijd, om gezinnen te ondersteunnen. Ook mijn vrijwillige bijdrage om als coordinator voor Natuurmonumenten te functioneren hebben vruchten afgeworpen, zowel voor het goede doel, maar zeker ook de ervaring van het coordineren en om andere vrijwilligers te kunnen ondersteunen. Mijn commerciele achtergrond zie ik nu als een positief gegeven, welke mij tools heeft aangereikt, zowel voor mijn praktijk, als ondersteuning bij uw hulpvraag. Voor mij zijn Natuur (ook innerlijke Natuur) en creativiteit verbonden met elkaar.

De naam Realeyezation is ontstaan, daar ik telkens op mijn levenspad door nieuwe ontdekkingen, realiseerde wat deze lessen voor mij betekenden, welke mijn ogen openden. Een EYE-opener door te realiseren van het mogen ZIJN wie je bent, wat je kunt, wat je wilt. En te leven zoals je dat zelf kiest. Kijken naar mogelijkheden in plaats naar beperkingen. Het leven is een proces van leren en ervaren met het hoogste doel, leven in vrijheid!