CURSUSSEN CREATIVITEIT

Creatief zijn we allemaal, ook als we 'denken' dat we het niet zijn. Kun je schrijven? Dan ben je al creatief.
Creativiteit is een eigenschap die mensen hebben en welke je op elk gebied kan ontplooien.
Realeyezation geeft met haar atelier Ernya de mogelijkheid om mensen op een geheel nieuwe wijze te ondersteunen in hun creativiteit, zowel voor beginners als gevorderden. Intuitieve bewustwording, talentontwikkeling, creatieve ontwikkeling en technische ondersteuning mbt de materialen bij het voltooien van je werk. De lessen worden gegeven met respect voor ieder, met elkaar en in vrijheid in creativiteit.

Cursus Intuitief Schilderen en Tekenen en mediatief tekenen
Een leuke cursus waar we iedere maand met een nieuw thema werken. Gedurende 4 weken werk je met dit thema en ontvang je nieuwe inzichten. De laatste lesdag wordt aandacht gegeven om je werk te voltooien tot een waar kunstwerk.

Cursus Artcoaching
Een handson cursus voor iedereen vanaf 18 jaar. Deze cursus leert je hoe je jezelf kunt coachen door middel van intuitief schilderen en andere technieken. Wil je als coach met mensen gaan werken op een creatieve manier is deze cursus ook heel geschikt. Je bent niet verplicht examen te doen, wel als je een certificaat wilt ontvangen en jezelf wilt profileren als Artcoach.

Cursus Schilderen en Tekenen
Een cursus waar jij die technische en persoonlijke ondersteuning ontvangt die je nodig hebt om een prachtig schilderij/tekening/aquarel te maken. Leren in en tegelijkertijd een gezellige groep waar we met vrijheid van creativiteit werken.

Experimenteel Schilderen
Experimenteel schilderen is geschikt voor iedereen. We werken met alle materialen die maar voor handen is en die je zelf mee wilt brengen. Het doel van deze 6 delige cursus is om geinspireerd te raken van wat je allemaal kunt doen dan alleen schilderen. Waardoor je nog meer plezier kan beleven aan het creatieve proces van jezelf. De combinatie van materialen en acrylverf brengt prachtige en onverwachtse resultaten. De cursus is iedere maandagavond gedurende 6 lessen.

Dry Brush Painting (Schilderen/tekenen)
De cursus "Dry Brush painting" wordt met de droge techniek gewerkt en gebruik van verschillende materialen en papier. Je kunt hierdoor werk creeeren wat er uitziet als een foto. We werken voornamelijk met zwarte olieverf, en eventueel kun je naderhand kleur toepassen. Bij deze cursus werken we met olieverf op waterbasis. Deze techniek is heel geschikt voor portretschilderen, uiteraard kun je ook andere onderwerpen schilderen.

Kids and Paint

Als je de workshop hebt gevolgd en je wilt meer leren, dan kun  je je opgeven voor de Cursus schilderen en tekenen voor kinderen. Helemaal aangepast op wat jij wilt leren, met professionele begeleiding van Ernya. Ontwikkel hiermee je talenten!