Eco-therapie is counselling met toevoeging van toegepaste Ecopscyhologie waar met name de natuur mee is verbonden.

Je leert in de Natuur opnieuw te kijken naar jezelf en te werken aan jezelf. De verbindingen die wij mensen hebben met de natuur in deze maatschappij zijn vaak verwijderd van ons zelf. Daardoor zijn wij ook vaak verwijderd van onszelf. De conditioneringen die hebben plaats gevonden vanaf je geboorte en gedurende je hele leven, kunnen 'problemen/blokkades' veroorzaken om verder te kunnen groeien. De processen waar men in verschillende fases in het leven staan, kunnen hierdoor ook stagneren. Hierbij zijn vaak emoties betrokken.
Emoties hebben een functie, ze mogen er zijn.

Waar Natuurcoaching is gericht op doelen en strategieen, is Ecotherapie (Natuurcounselling) gericht op de diepere betekenissen van je gevoelens, emoties, spiritualiteit, levensdoelen en het mogen Zijn. De verbinding met de Natuur en jezelf. JE bent tenslotte een onderdeel van de Natuur! 
Ernya werkt op holistische wijze in samenwerking met de verbindingen die in de natuur aanwezig zijn. Zij heeft hiervoor haar studies mbt toegepaste Ecopsychologie in 2008 bij Micheal J. Cohen ph.D mogen volgen welke een onderdeel is van de Akamai Universiteit in Amerika. 
Onderzoek naar de opkomst van Ecopsychology kun je hier downloaden.

De sessies worden alleen individueel gegeven, na een intake gesprek.
Wil je meer informatie, kun je mij altijd emailen of bellen.
Vraag gerust naar de mogelijkheden van een andere wandel locatie.

 
Grand Canyon North Rim (Arizona) USA
"Hoe diep?  of is de vraag:  hoe hoog?"