Wandelcoaching is coaching tijdens het wandelen, waar de omgeving een belangrijke bijdrage aan levert. Dit kan in de natuur zijn, maar ook in een winkelcentrum of elders.

Tijdens de wandeling wordt je professioneel begeleidt en ondersteund door Ernya, met dezelfde voorwaarden die verbonden zijn aan counselling/coaching. De non-directieve gespreksessies worden zowel binnen als buiten toegepast.

De locatie is belangrijk, afhankelijk van je hulpvraag die tijdens een gratis intakegesprek duidelijk wordt, gaan we samen de locatie zoeken die bij je vraag past.

Heb je last van straatfobieen, of van drukke winkelcentra's? Veel mensen om je heen? Of durf je niet over te steken? Ben je hooggevoelig? Vind je het moeilijk om te praten over je gevoelens? Zoek je naar nieuwe mogelijkheden en/of doelen in je werk en/of leven? Door alleen al samen te gaan wandelen ben je niet alleen met je probleem. Je kunt er in alle openheid over praten en er wordt naar je geluisterd. Tools aangereikt om inzicht te ontvangen die je verder helpen. 

Je kiest zelf hoeveel sessies je wilt volgen, niets moet!

Je kunt je altijd opgeven voor een gratis intakegesprek om kennis te maken met Ernya en haar werkwijze. 

Wandelcoaching helpt bij: 
Stress
Relatieproblemen
HSP
Straatfobie
Assertiviteit
Werkproblemen
Verwerkings processen bij verlies
Talent en loopbaan vragen
Zelfkennis en inzichten
Zingeving