De cursus Intuitief Schilderen en Mediatief Tekenen biedt jou mogelijkheden om meer met je creativiteit te doen dan alleen het schilderen of tekenen op zichzelf. Of je creativiteit nog te ontdekken!
Schilderen en/of tekenen vanuit je hart en ziel, brengt je dichter bij jezelf!
Zoek je rust en balans in je leven, relatie en/of werk? Zoek je een cursus om jezelf meer intuitief of spiritueel te ontwikkelen? Zoek je antwoorden op vragen die regelmatig door je hoofd gaan? Deze cursus geeft jou handreikingen om dit te bereiken met vele nieuwe inzichten om je doelen te behalen. 

Duur van de cursus:
De cursus geldt voor 1 jaar vanaf het moment van aanmelding. Vanaf het moment van inschrijving ga je gedurende 10 maanden (4 lessen per maand) werken in het atelier aan je schilderijen of tekeningen. Er is ruimte voor inhaallessen als je een keer niet kunt. 
Je mag de cursus ook  in 10-maandelijkse termijnen van € 85 voldoen. 

Via de nieuwsbrief worden regelmatig kortingen gegeven of andere mogelijkheden om een keer een maandcursus te volgen. 

Thema's: 
We werken met diverse thema's (er is ook ruimte voor een individueel thema).
Iedere thema is gebaseerd op een kleur, materiaal, bewustwording, intuitie, natuuronderdeel of zintuig. 

We werken vanuit verschillende betekenissen vanuit verschillende culturen, o.a. chakra's, native americans, celtics, kleurentherapie en de psychologische en symbolische betekenissen van de kleuren en natuuronderdelen.

Persoonlijke processen: 
Jouw persoonlijke processen worden zichtbaar voor je
Ernya is gericht op jouw persoonlijk proces, gedurende de gehele cursus om daar te komen waar je wilt zijn, te begrijpen waar je nu bent en wat jezelf kunt veranderen om je doelen te behalen. Alles in een ontspannen en gezellige sfeer. Er mag gelachen en gehuild worden, en altijd met respect naar elkaar toe.

Van denken naar voelen:
Pieker je veel of denk je vaak na en kom je niet tot een oplossing? Dan is het moeilijk om bij je gevoel en intuitie te komen. Om van denken naar voelen te komen, leer je luisteren naar je intuitie, je hart en ziel. Je leert dit toe te passen in je leven, werk, relaties en levensdoelen. Je leert wat jouw intuitie je te vertellen hebt. Je leert denken en voelen op de juiste wijze te gebruiken om weer rust en balans te vinden in je dagelijkse leven. Je ervaart en leert wat de kleuren, vormen en manifestaties voor je betekenen.

Communiceren met jezelf en anderen:
Kleuren en vormen vertellen ons waar we op dat moment onbewust mee bezig zijn of mee bezig willen zijn. Kleuren en plaatjes zeggen meer dan 1000 woorden. Al eeuwenlang zijn kleuren belangrijk voor de mens, in de natuur maar ook in communicatie met elkaar en met jezelf.

Relaties:
Deze cursus is ook zeer geschikt voor koppels om samen de 'uitdaging' aan te gaan om binnen een jaar een vernieuwde relatie te realiseren. Weer verliefd, gelukkig en rust terug vinden met nieuwe doelen waar je samen aan gaat werken. 

Technieken:
Door middel van diverse technieken te leren en toe te passen kun je uiteindelijk genieten van prachtig resultaten om trots op te zijn. Zowel op de werkstukken als op jezelf.  Je hebt niet alleen aan een bijzonder schilderij gewerkt iedere maand, maar ook aan jezelf! Ook de werken van je medecursisten geven mooie inzichten en nieuwe perspectieven.

Je kunt je nu al aanmelden via de agenda,  om van je plekje verzekerd te zijn (maximaal 4 personen)

Inhaallessen:
Als je een keer niet kunt komen, geen probleem. Deze mag je gratis inhalen in onderling overleg.
Kijk op de Algemene Voorwaarden waar een gratis inhaalles aan moet voldoen. 

Inclusief:
De cursus is inclusief gebruik van alle materialen die voorhanden is. Het enige wat je zelf dient mee te nemen is een schildersdoek.

Heb je een probleem waar jezelf niet meer uitkomt en behoefte aan een 1-op-1 schildersessies?
Neem hiervoor contact op met Ernya voor een gratis intakegesprek.

Wil je eerst kennis maken met de cursus kun je je opgeven voor de workshop Intuitief Schilderen.

De cursus Artcoaching is voor geinteresseerden die met deze vorm willen gaan werken.

      

Klik hier om de resultaten van cursisten te zien>>

"Action Painting"

Ieder jaar gaan we in de maanden juni en juli aan de slag met Action Painting (gooien met verf!) tijdens de Workshop Intuitief Schilderen. 

Loslaten is losgaan met beleid. Buiten worden je doeken neergelegd en je krijgt verschillende tools om mee aan de slag te gaan. Je mag spetteren, gooien, doorheen rollen....lekker je gevoel volgen. Het enige beleid is de begeleiding om jou en je omgeving te beschermen :-)