De cursus Intuitief Schilderen en Mediatief Tekenen biedt jou mogelijkheden om meer met je creativiteit te doen dan alleen het schilderen of tekenen op zichzelf. Of je creativiteit nog te ontdekken!
Schilderen en/of tekenen vanuit je hart en ziel, brengt je dichter bij jezelf!
Zoek je rust en balans in je leven, relatie en/of werk? Zoek je een cursus om jezelf meer intuitief of spiritueel te ontwikkelen? Zoek je antwoorden op vragen die regelmatig door je hoofd gaan? Deze cursus geeft je gedurende 8 uur per maand handreikingen om dit te bereiken en vele nieuwe inzichten.

We werken de gehele maand (4 lessen p.m.) met een thema (er is ook ruimte voor een individueel thema). Door middel van diverse technieken te leren en toe te passen bij de laatste les, kun je uiteindelijk genieten van een prachtig resultaat om trots op te zijn. Zowel op het werkstuk als op jezelf. Ook het werk van je medecursisten geeft mooie inzichten en nieuwe perspectieven. Alles gaat in een ongedwongen sfeer met respect voor elkaar. Gedurende 4 weken kan je schilderij veranderen, het maakt deel uit van persoonlijke schilderprocessen. Alles onder professionele begeleiding van Ernya. Het enige wat je zelf dient mee te nemen is een doek. Verder afhankelijk welke cursus je kiest; inclusief of exclusief alle andere materialen.

Vaak leven en denken we vanuit ons ratio (linkerhersenhelft) en is het soms moeilijk om bij je gevoel en intuitie te komen. Om van Denken naar Voelen te komen, leer je te luisteren naar je intuitie. Hoe je deze kunt toepassen in je leven, werk, relaties en levensdoelen en wat jouw intuitie je te vertellen hebt. Om met zowel ratio als intuitie balans en rust te vinden in je leven. We werken met verschillende thema's. Je ervaart en leer wat de kleuren, vormen en manifestaties voor je kunnen betekenen.
Kleuren en vormen vertellen ons waar we op dat moment onbewust mee bezig zijn of mee willen bezig zijn. Kleuren en plaatjes zeggen meer dan 1000 woorden. Al eeuwenlang zijn kleuren belangrijk voor de mens, in de natuur maar ook in communicatie met elkaar en met jezelf.
We werken vanuit verschillende betekenissen vanuit verschillende culturen, o.a. chakra's, native americans, celtics, kleurentherapie en de psychologische betekenissen van de kleuren. Ernya is gericht op ieder persoonlijk proces, gedurende de gehele cursus om daar te komen waar je wilt zijn, te begrijpen waar je nu bent en wat jezelf kunt veranderen om je doelen te behalen. Alles in een ontspannen en gezellige sfeer. Er mag gelachen en gehuild worden, en altijd met respect naar elkaar toe.

Je kunt je iedere maand weer inschrijven om van je plekje verzekerd te zijn. Je hebt ook de mogelijkheid om 3, 6 of een jaarcursus te volgen inclusief Artcoaching. Zo kun je nog actiever met een eventueel 'uitdaging' aan de slag gaan. Heel geschikt voor koppels. Je kunt ook zelf een ochtend of avond inplannen waar jullie zonder anderen erbij samen aan je relatie kunnen gaan werken.

Als je een keer niet kunt komen, geen probleem. Deze kun je inhalen bij onderling overleg.
Kijk op de Algemene Voorwaarden waaraan een gratis inhaalles moet voldoen. 

Inclusief Artcoaching
Heb je meer behoefte om een specifiek probleem ("uitdaging") aan te pakken is de 3, 5 of 10 maanden na een gratis intakegesprek iets voor jou! Je ontvangt dan voor iedere lesavond 0,5 uur coaching.
Neem hiervoor contact op met Ernya om een datum in te plannen.

Wil je eerst kennis maken met de cursus kun je je opgeven voor de workshop Intuitief Schilderen.

      
Meer werken van de cursisten>>

WEBLOG>> LEES HIER MEER OVER ACTION PAINTING

"Action Painting"

Ieder jaar gaan we in de maand juni en juli gaan we aan de slag met Action Painting (gooien met verf!) tijdens de Workshop Intuitief Schilderen. (Hiervoor kun je je nu al opgeven, ivm beperkte plaatsen!)

Loslaten is losgaan met beleid. Buiten worden je doeken neergelegd en je krijgt verschillende tools om mee aan de slag te gaan. Je mag spetteren, gooien, doorheen rollen....wat je intuitie je maar verteld. Het enige beleid is de begeleiding om jou en je omgeving te beschermen :-)

   

(Filmpje klik hier)