Eco-Art therapie is gebaseerd op ons 'natuurlijk bewustzijn' (toegepaste ecopsychologie) en jouw natuurlijke creativiteit.

    

 

We werken met de Natuur en creativiteit, waar je op een natuurlijke en creatieve manier om leert gaan met 'problemen' in je leven.
Je leert in de natuur opnieuw naar jezelf te kijken en antwoorden op je vragen te vinden. En in een beter balans te leven en te werken. 

De verbindingen die wij mensen hebben met de natuur in deze maatschappij zijn vaak verwijderd van ons zelf. Daardoor zijn wij ook vaak verwijderd van onszelf. De conditioneringen die hebben plaats gevonden vanaf je geboorte en gedurende je hele leven, kunnen 'problemen/blokkades' veroorzaken om verder te kunnen groeien. De processen waar men in verschillende fases in het leven staan, kunnen hierdoor ook stagneren. Hierbij zijn vaak emoties betrokken.Emoties hebben een functie, ze mogen er zijn. 

Op geheel holistische wijze ontvang je inzichten die anders verborgen zouden blijven.
Eco-Art therapie helpt bij: Oude patronen - Innerlijk kind - Intuitie - Re-connection - Verlies - Assertiviteit - Kracht - Zelfbeeld - Talenten - Verleden - Heden - Toekomst - Relaties - Zelfontwikkeling - Mindfullnes - Balans - Herconditioneringen.

We werken zowel in de Natuur als in het Atelier, gedurende het aantal sessies wat je denkt nodig te hebben. Tijdens een gratis intakegesprek kunnen we samen kijken wat je nodig hebt. Je krijgt ook alle uitleg over wat Eco-Arttherapie precies inhoud en kun je vragen stellen. Intakegesprekken worden op afspraak gemaakt. Neem hiervoor even contact op met Ernya.

Waar Natuurcoaching is gericht op doelen en strategieen, is Ecotherapie (Natuurcounselling) gericht op de diepere betekenissen van je gevoelens, emoties, spiritualiteit, levensdoelen en het mogen Zijn. De verbinding met de Natuur en jezelf. JE bent tenslotte een onderdeel van de Natuur!

Ernya heeft met haar kennis, opleidingen en ervaringen in de natuur en in de kunst deze vorm van therapie samengevoegd, omdat natuur en kunst samen goed werken. Tenslotte is kunst gebaseerd op inspiraties uit de natuur! Door expressie aan je gevoelens te geven wordt het zichtbaar, waardoor je er met andere ogen naar kan kijken en je veel nieuwe inzichten en tools aanreikt.

Ernya werkt op holistische wijze in samenwerking met de verbindingen die in de natuur aanwezig zijn. Zij heeft hiervoor haar studies mbt toegepaste Ecopsychologie in 2008 bij Micheal J. Cohen ph.D mogen volgen welke een onderdeel is van de Akamai Universiteit in Amerika. En de opleiding gedaan bij Eco-Art therapeut Theresas Sweeney, Ph.D., Ed. Eco-Art Therapie (ecoarttherapy.com).


De sessies worden alleen individueel gegeven, na een gratis intake gesprek.
Wil je meer informatie, kun je mij altijd emailen of bellen.


Werk je al met mensen als hulpverlener, coach, counselor of anders? Dan kun je online of life de cursus Eco-Art volgen.

Voor mensen die zich al verbonden voelen met de Natuur is deze cursus een prachtige toevoeging in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. De cursus heeft 14 lessen en online vele voordelen met levenslang toegang!

 Schrijf je alvast in voor de komende cursus. Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen! 
 

  'Natural support'