"If we look at the path, we don’t see the sky. We are Earth people on a spiritual journey to the stars. Our quest, our Earthwalk, is to look within, to know who we are, to see that we are connected to all things, that there is no seperetion, only in the mind." (Native American source unknown).
   

Spiritual Walk is gebaseerd op de oudste cultuur; het Sjamanisme, welke in het heden nog dagelijks door de First Nation people (Native Americans, Indianen)) wordt beleeft en geleefd, waar men rust, antwoorden en healing vindt.
Beweging in ieder opzicht om tot inzicht en bewustwording te komen! Tegelijkertijd ontstressen en nieuwe mogelijkheden, nieuwe inzichten en nieuwe "spirits" her-ontdekken. Wat beweegt je in het leven en hoe kan je dit herkennen in de Natuur? 

Spirit betekent ook 'adem". Dat is wat wij vaak vanzelf doen en niet altijd bewust van zijn. Pas als we niet meer goed kunnen ademhalen, worden wij er bewust van. Dat is hetzelfde met spiritualiteit; even terug gaan naar je basics van je eigen spiritualiteit. Het her-vinden van jezelf door de Spritis of Nature.
Zodra je hiervan weer bewust wordt, begrijp je ook beter waarom je een bepaald pad hebt gevolgd en leer je hoe je verder je pad kan volgen. Met hernieuwde kracht en kennis die door de Natuur je wordt gegeven. 

We leven allemaal in een hectische, industriele en digitaal leven, waar we ons in moeten aanpassen om te overleven. Er zijn veel veranderingen en bewegingen aktief momenteel. Een nieuwe wereld is al aan het evolueren. Er vindt altijd verandering plaats in de natuur (evolutieleer Darwin). Mensen hunkeren steeds meer naar 'natuurlijke' en/of 'spirituele' oplossingen. Dat is ook logisch, omdat we een onderdeel zijn van dezelfde natuur, en intuitief 'weten' wat goed of slecht voor ons is. 

Tijdens deze workshop wordt je dieper verbonden met het natuurlijk deel van jezelf. De vragen die je al heel lang hebt, waar je nog geen antwoorden voor kon vinden, ga je op een andere manier her-ontdekken. Alle elementen spelen een rol, de aarde, lucht, vuur en water zijn ook jouw elementen. De materialen, kleuren, dieren en alle natuurelementen die we tegen komen, vertellen jouw verhaal.

"All things are bound together, all things connected"- Chief Seattle

De workshop wordt op afspraak gegeven.