"If we look at the path, we don't see the sky. We are Earth people on a spiritual journey to the stars. Our quest, our Earthwalk, is to look within, to know who we are, to see that we are connected to all things, that there is no seperation, only in the mind"
(Native American uitspraak).

Vertaling:
"Als we naar het pad kijken, zien we niet de lucht. Wij zijn mensen van de aarde op een spirituele reis naar de sterren. Onze opdracht, onze wandeling op aarde is om naar binnen te kijken, te weten wie we zijn, te zien dat we zijn verbonden met alles en dat er geen afzondering is, alleen in je gedachten"

   

Spiritual Walk is gebaseerd op de oudste cultuur; het Sjamanisme, welke in het heden nog dagelijks door de First Nation mensen (Native Americans) wordt beleeft en geleefd, waar men rust, antwoorden en healing in vindt.

Beweging in ieder opzicht om tot inzicht en bewustwording te komen. Tegelijkertijd ontstressen, nieuwe mogelijkheden en inzichten met de 'spirits' (alles wat leeft) te her-ontdekken. Wat beweegt je in het leven en hoe kan je dit herkennen in de natuur?

Spirit betekent ook 'adem'. We ademen vanzelf, we zijn hier niet bewust van. Pas als we niet meer goed kunnen ademhalen, worden wij er weer bewust van. Dat is hetzelfde met spiritualiteit; even terug gaan naar de basis van je eigen spiritualiteit. Het terug vinden van jezelf door de 'Spirits of Nature', door jezelf te her-verbinden. 

We leven allemaal in een hectische, industriele en digitaal leven, waar je je moet aanpassen om te overleven. Er zijn veel veranderingen en bewegingen aktief momenteel. Een nieuwe wereld is al aan het evolueren. Verandering is noodzakelijk, net zoals dat iedere dag in de natuur plaats vindt (evolutieleer Darwin). Steeds meer mensen hunkeren naar het 'natuurlijke' en het 'spirituele' waar oplossingen liggen verborgen. Dat is ook logisch, we zijn tenslotte een onderdeel van de natuur en verbonden met de spirits. 

Tijdens de workshop leer je hoe je je dieper kan verbinden met het natuurlijke deel van jezelf. De vragen die je al heel lang hebt (bewust of onbewust) ga je opnieuw her-ontdekken, ont-moeting met je spirits en ont-spannen van alle last die je onbewust meedraagt. Alle elementen in de natuur zijn die dag verbonden met ons. 

"All things are bound together, all things are connected" - Chief Seatle