Workshop Wandel- en Natuurcoaching
"Fysieke beweging brengt ook gedachten en gevoelens in beweging" - Ernya Hilton
Kennismaking met Wandel en Natuurcoaching voor mensen die met mensen werken of willen gaan werken, bijv. counselors, coaches, loopbaanbegeleiders, vrijwilligers in de hulpverlening of voor persoonlijke ontwikkeling.

De natuur communiceert met jou op een intuitieve wijze, waardoor je natuurlijk bewustzijn wordt aangesproken. Tenslotte ben jij ook een onderdeel van de natuur! Alle elementen werken samen in het Natuurlijk Systeem Denk Proces, een toegepaste ecopsychologie, waar Ernya haar studies in Amerika voor hebt gevolgd. 

De workshop wordt gegeven op verschillende locaties in de Natuur. Tijdens het wandelen leer je hoe je de Natuur kunt toepassen in je gesprekken met clienten, door het eerst zelf te ervaren met de diverse aktiviteiten die gegeven worden. Je leert samen te werken met de Natuur, jezelf en je client. Deze bijzondere manier van werken brengt clienten dichter bij zichzelf, zowel fysiek, mentaal en spiritueel. Waardoor men beter in balans komt met zichzelf en de omgeving om nieuwe doelen te ontdekken, of oude los te laten. Nieuwe strategieen te ontwikkelen om de doelen te bereiken. Vaak zijn 3 tot 6 sessies voldoende voor een client.

 

Deze workshop kun je ook als kennismakings workshop voor de Cursus "Wandel- en Natuurcoaching" ontvangen, waarna het bedrag in mindering wordt gebracht op de cursus. De cursus kan je zowel life als online volgen met certificering. 

Er is nu ook de mogelijkheid de workshop Strand & Natuurcoaching te volgen, een combinatie van Strandcoaching en Aspirant Wandel- en Natuurcoaching. Kijk in de Agenda wanneer deze staat ingepland, of stuur even een emailtje voor meer informatie. 

Enkele reflecties van deelnemers:
"Leerzaam en leuk. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen"
"Ik vond de workshop heel leerzaam"
"Goede begeleiding"
"De oneindige mogelijkheden die de natuur biedt!"
"De omgeving was heerlijk om in te werken"
"Zeer positief, leerzaam en vooral beeldend"
"Bewustwording van de mooie natuur"
"Leerzaam en eye-opener"
"De omgeving werkte stimulerend"

"Een fijne leerzame ochtend en persoonlijke aandacht!"

Komt de dag in de Agenda je niet uit, stuur dan een emailtje naar Ernya om samen een dag in te plannen.