Woon je te ver weg, of deel je liever je eigen tijd in? 
Leren in je eigen tijd, waar en wanneer je maar wilt en je kunt levenslang terugkijken in de pdf documenten die je ontvangt per module en de feedback die je ontvangt.

De online cursussen van Realeyezation geven je alle tijd om de cursus te volgen op tijden en dagen die jou het beste uitkomen. Wil je even de geleerde lessen laten indalen, of een paar weken op vakantie neem dan gerust even een pauze. Ernya vindt het belangrijk dat het geleerde je ook kunt toepassen en niet iedereen ervaart groei in 1 week tijd.

Onlinecursus met priveles op hoog niveau onder professionele begeleiding van Ernya met persoonlijk contact bij vragen of even sparren en met vele voordelen! Zoals gratis bijeenkomsten/praktijkdagen bijwonen en sommige workshops.Realeyezation is 'gecertificeerd docent' met een CKRBO registratie.

Hoe haalt je echt alles uit de online cursus? Ik heb een paar tips voor je:

 1. Wat is jouw doel met de cursus?
  Omschrijf voor jezelf wat je wilt bereiken als je de cursus hebt voltooid, maak dit duidelijk voor jezelf. Hoe duidelijker en specifieker, hoe beter je je doel behaald. Het doel kan persoonlijke ontwikkeling zijn, maar ook als je zelf wilt gaan toepassen bij je eventuele clienten of toekomstige clienten.
 2. Wat is jouw routine?
  Zorg voor een goede en rustige studieplek en zet je telefoon op stil. Zodat je niet afgeleid wordt. Bereid je eerst alles voor en plan je studiemomenten en opdrachtmomenten in je agenda? Of studeer je als je zin hebt? Welke zou het beste werken, denk je?
 3. Wat is belangrijker? Motivatie of discipline?Succesvolle mensen hebben ook wel eens geen zin, maar door discipline zijn ze succcesvol geworden. Succesvol zijn kan natuurlijk in alles, persoonlijke of zakelijke ontwikkeling. Als je even geen zin hebt, besteed dan toch even 10 minuutjes aan je studie om met het onderwerp verbonden te blijven. Zo voorkom je dat je weer helemaal opnieuw moet beginnen en dat is niet echt motiverend.
 4. Meer verdieping halen uit de cursus?
  Verschillende onderwerpen kun je ook meer verdieping geven als je zoekt op hashtags op social media en/of Youtube. Zo leer je nog meer over het onderwerp en het van verschillende kanten te bekijken. Misschien leer je ook nog iets nieuws.
 5. Ben je al lid van een community?
  Realeyezation heeft voor iedere online cursus een Facebookpagina voor de cursisten gecreëerd, waar je je voor kan aanmelden. Waar je met andere over een bepaald onderwerp kan discussieren, vragen stellen, foto’s en tips delen. Soms ontstaan er ook vriendschappen en mensen die samen iets gaan ondernemen.


De cursussen die ook online worden gegeven, of in combinatie met de life cursussen:
Cursus Wandel- en Natuurcoaching

Cursus Intuitief Schilderen en tekenen 

Cursus Eco-Art therapie

Cursus Artcoaching

Indien je een cursus wel online wilt volgen maar in maandelijkse termijnen wilt betalen, kun je dit aangeven bij je aanmelding. 
Je ontvangt na ontvangst van de termijnbetaling de documenten (pdf) per module via de email. De opdrachten, vragen en feedback gaat dan via de email. Videochats met Ernya gaan op afspraak.
 

Heb je vragen, stel ze gerust.