Woon je te ver weg, of deel je liever je eigen tijd in? 

De online cursussen van Realeyezation geven je alle tijd om de cursus te volgen op tijden en dagen die jou het beste uitkomen. Wil je even de geleerde lessen laten indalen, of een paar weken op vakantie neem dan gerust even een pauze. Ernya vindt het belangrijk dat het geleerde je ook kunt toepassen en niet iedereen ervaart groei in 1 week tijd. 

Priveles op hoog niveau onder professionele begeleiding van Ernya met persoonlijk contact bij vragen of even sparren en met vele voordelen! Zoals gratis bijeenkomsten/praktijkdagen bijwonen en sommige workshops.

Realeyezation is 'gecertificeerd docent' met een CKRBO registratie.

Cursus Wandel- en Natuurcoaching

Cursus Intuitief Schilderen en tekenen 

Cursus Eco-Art therapie

Cursus Artcoaching

Iedere cursus heeft haar eigen Forum, waar je met andere cursisten in contact kan komen, voor inspiratie, vragen, ideeen, foto's en ervaringen delen. Uiteraard met respect voor elkaar en Realeyezation.

Indien je een cursus wel online wilt volgen maar in maandelijkse termijnen wilt betalen, kun je je hier in de Agenda aanmelden. 
Je ontvangt na ontvangst van de termijnbetaling de documenten per module via de email. De opdrachten, vragen en feedback gaat dan via de email met recht op videochats met Ernya op afspraak. 


Lees ook eens de reviews op de websites, pas gestart met de onlinecursussen op deze manier, maar ben supertrots op de reacties van de cursisten!
 

Heb je vragen, stel ze gerust.