We wandelen heel wat af in Nederland en het wordt steeds populairder! Geen wonder, want:
1. Het is fysiek gezond en je ziet veel. Meer dan wanneer je achter je computer of tablet zit en naar mooie plaatjes kijkt. En hierdoor zitten we ook veel te veel. Ja, ook als je je tablet meeneemt in de natuur.  

 

2. Het is mentaal gezond, we hebben er behoefte aan. Lekker frisse lucht inademen, geeft ruimte in je hoofd en zet denkprocessen in gang. Dus heb je een probleem, los het op in de natuur tijdens je wandelingen. 

Iedereen, die met (natuurlijk) zelfbewustzijn bezig is kan door middel van simpele oefeningen leren om anders naar zich zelf, omgeving en problemen aan te kijken. Daar heb je geen coach of counselor voor nodig. Lukt het je toch niet, met 1 van de vele oefeningen die ik hier plaats ben je altijd met je vraag welkom.

Oefening 1: Wat is jouw kracht?
Er volgen de komende tijd nog meer oefeningen.

Je kunt misschien wel inzicht krijgen, maar weet niet hoe je er verder mee om moet gaan. Of emoties komen ineens naar boven, waar je niet meer aan gedacht heb en welke je in de weg gaat zitten. 

Dan heb ik diverse mogelijkheden voor je die ik je graag tijdens een vrijblijvend intakegesprek met je bespreek. Of volg eens een workshop of cursus, die meer verdieping en handvaten aanreikt. 

Wil je de oefeningen gebruiken in je praktijk als coach of counselor, geen probleem. Vraag wel even toestemming via email, is wel zo netjes. En voorkom je problemen mee. 

Er komt een boek uit begin volgend jaar die je kunt aanschaffen en waar o.a. nog veel meer oefeningen in staan vermeld.
Ik schrijf dit boek voor jou. En hoor graag van jou wat jij graag in dit boek zou willen vinden. Deel het op mijn boekpagina van facebook "Natuurcoaching- en counselling" en volg de ontwikkelingen.