We wandelen heel wat af in Nederland en het wordt steeds populairder! Geen wonder, want:
1. Het is fysiek gezond en je ziet veel. Meer dan wanneer je achter je computer of tablet zit en naar mooie plaatjes kijkt. En hierdoor zitten we ook veel te veel. Breng jezelf weer in beweging, zowel fysiek als mentaal.

2.  Wandelen is fysiek en mentaal gezond, we hebben er behoefte aan. Lekker frisse lucht inademen, geeft ruimte in je hoofd en bewegen zet denkprocessen in gang. Dus zit je veel in je hoofd maak een heerlijke wandeling, en wordt bewuster van je omgeving in de natuur. Waar jij ook een onderdeel van bent!

Iedereen, die met (natuurlijk) zelfbewustzijn bezig is kan door middel van simpele oefeningen leren om anders naar zich zelf, omgeving en problemen aan te kijken. Daar heb je geen coach of counselor voor nodig. Lukt het je toch niet, met 1 van de vele oefeningen die ik hier plaats ben je altijd met je vraag welkom.

Gratis een leuke Oefening 1: Wat is jouw kracht? (klik op de blauwe tekst)
Je kunt misschien wel inzicht krijgen, maar weet niet hoe je er verder mee om moet gaan. Of emoties komen ineens naar boven, waar je niet meer aan gedacht heb en welke je in de weg gaat zitten. 

Graag help ik jou om te kijken wat je kan leren van het inzicht dat je ontvangen hebt. 

Wil je de oefeningen gebruiken in je praktijk als coach of counselor, geen probleem. Vraag wel even toestemming via email, is wel zo netjes. En voorkom je problemen mee. 

In mijn boek 'De geheime taal van de natuur" staan nog veel meer oefeningen in vermeldt. Wil jij jouw ervaring uit het boek delen?
Deel het op mijn boekpagina van facebook "Natuurcoaching- en counselling" en volg de ontwikkelingen.

Hier kun je een afspraak maken voor deze thema sessie van 1 uur.