Cursussen Natuur en Creativiteit worden gegeven aan beginners en gevorderden, kinderen en volwassenen, particulieren en bedrijven/organisaties, zowel individueel als in groepsverband. Realeyezation biedt cursussen en interactieve trainingen op maatwerk aan. Met meer dan 25 jaar ervaring in het geven van diverse trainingen, bied ik in overeenstemming met jouw wensen en gebruik makend van diverse modellen ook workshops en cursussen aan collega's en ondernemers.

De cursussen in de Natuur zijn gericht op de verbinding die wij als mens hebben met de Natuur en werken voor je priveleven en/of in je beroep.
De cursussen met Creativiteit zijn gericht op de creatieve en intuitieve ontwikkeling van ieder individueel en professionals.

Op aanvraag kunnen de cursussen ook in Engels worden gegeven. 
Realeyezation is geregistreerd bij CRKBO.

Realeyezation heeft ook cadeaubonnen ontworpen die leuk zijn om te geven.

Traningsmogelijkheden voor bedrijven/organisaties (min. 8 deelnemers) Vraag gerust naar de mogelijkheden. :
Assertiviteit Training waar je leert te kiezen voor jezelf - Leren over feedback van anderen - Ontdekken wat je zelf wilt - Leren omgaan met de verwachtingen van anderen is gebaseerd op "Natuurlijk Assertiviteit".

Intervision Training is gebaseerd op de methode Natuurcoaching; waar je op het moment staat, wat de doelen zijn, hoe daar te komen en ook welke overtuigingen en emoties deze met zich meebrengen. Mensen die in balans zijn met zichzelf, kunnen grootste doelen behalen. 

Communicatietraining Trainingen gebaseerd op ervaringsgericht leren dmv de Natuur en/of Art.
Het leren van communicatieve en emotionele vaardigheden van huidig functioneren naar gewenst functioneren.
Leren van diverse vormen van communicatie. Zowel beeldend/intuitief denken als rationeel/analyserend denkend en te ontdekken op welke wijze je hiermee communiceert tot nu toe.

Ontstress trainingen: Hoe herken je stress bij jezelf? Tijdens deze training leer je stress situaties snel te herkennen en hoe je hiermee mee om kan gaan. En leer je hoe je een burnout kan voorkomen. Even weg van de werkplek en je begeven in de natuur levert veel op. Onder professionele begeleiding van uw natuurcounselor/coach. Het is wetenschappelijk bewezen dat stress door beweging in de natuur verminderd en zelfs verdwijnt. Belangrijk hierin is ook voorkomen van stress en burnout in de toekomst. Zowel in de Natuur als met Creativiteit worden hier cursussen in gegeven.

Timemanagement Trainingen gebaseerd op hoe de natuur met tijd omgaat en waar je leert om te gaan met tijd, wat is tijd, biologische tijd en kloktijd, hoeveel tijd heb je en hoe je je tijd kan disciplineren, om tijd over te houden voor andere belangrijke zaken. 

Online cursussen die mensen thuis kunnen doen om zichzelf te ontplooien en te ontwikkelen op persoonlijk vlak en leren om te gaan met situaties die zich op het werk voordoen. Hierdoor ontstaat er meer samenwerking, inzicht in elkaar en het doel van het werk. Ontdekken of die persoon op de juiste plek zit in het bedrijf om burnout en ziekteverzuim te voorkomen.