Cursus Eco-Art (online en life)

Creëer momenten in je leven om van de aarde te leren.
Kun je ook zo genieten van de rust en prachtige kleuren van een zonsondergang?
Kun je ook zo genieten van het getjilp van vogels in het bos?
Kun je ook zo genieten van het geluid van schelpen in de zee?
Kun je ook zo genieten van het geluid van het breken van de golven?
Kun je ook zo genieten als je in de natuur wandelt?
Dan ken je de kracht van de natuur om te helen en te leren!
Healing en Transformatie
Je hebt alle vrijheid om jezelf te helen, met alles wat de natuur je te bieden heeft. De natuur raakt ons, omdat we een onderdeel van de natuur zijn! Je hebt geen jarenlange therapie nodig, geen zelfhulpboeken en geen goed bedoelde adviezen. Je kunt het zelf ontdekken en er je hele leven van profiteren. De natuur biedt een levenslang geneeskrachtig middel, wat NIETS kost en niet is verbonden met de farmeutische industrie!
Cursus resultaat
De cursus bestaat uit totaal 14 lessen. 
Je leert je hoe je zelf de verbinding tussen natuur, kunst en jezelf kan toepassen in je leven, werk en relaties.
Eco-Art is een onderdeel van toegepaste Ecopsychologie, een opkomende wetenschap welke je leert denken, voelen en her-verbinden zoals de Natuurlijke systemen werken.

Basis cursus Deel I:

Les 01. Introductie cursus Eco-Art Nederland

Les 02. Wat is Kunst?

Les 03. Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden

Les 04. De Kunst van Re-Spiriting

Les 05. De Kunst van het Geheel

Les 06. De Kunst van ZIJN

Les 07. De Kunst van Geluid (van de Natuur)
Vervolg cursus Deel II:

Les 08. De Kunst van de 54 zintuigen

Les 09. De Kunst van Relaties

Les 10. De Kunst van Transformatie

Les 11. De Kunst van Perspectief

Les 12. De Kunst van het Levenspad

Les 13. De Kunst van Waardering

Les 14.De Kunst van Innovatie

Het creatieve proces helpt je bij je expressie van je gevoelens te uiten en duidelijkheid te scheppen in je bewustwording. Beide werken therapeutisch. Woorden of praten alleen is vaak niet voldoende om gedachten en gevoelens van het innerlijke, of probleem duidelijk te maken voor jezelf. Deze bewustwording gaat verder en brengt je in een natuurlijk proces van transformatie. Waarmee je zelf je eigen levenscoach kan worden.

De cursus is bedoeld om het gevoel van eigenwaarde te vergroten, het verbeteren van relaties, kennis en bewustwording van de natuur en het milieu waarin wij leven met respect voor onze planeet Aarde en alles wat erop leeft.

Je ontvangt eenvoudige creatieve en natuur activiteiten die je kunnen helpen bij het oplossen van conflicten, problemen en je perspectief verbreden over jezelf en het leven op positieve wijze. Welke kunnen leiden tot een positieve transformatie en genezing. Je hoeft geen teken- of schilderstalent te hebben om deze cursus te volgen. 

Nieuwe taal leren in een Nieuwe wereld
Natuur en Creativiteit is een universele taal, iedereen kan deze taal leren. Een taal met niet alleen maar woorden. Geen andere taal brengt zoveel intuïtieve ontwikkeling, bewustwording en innerlijke transformatie teweeg!

Gun het jezelf om deze natuurlijke en universele taal te leren voor jezelf en anderen!

In de praktijk
Na mijn studie toegepaste Ecopsychologie en Eco-Art therapie ben ik de eerste officiele trainster en eco-art therapeute in Europa.
De afgelopen jaren heb ik veel onderzoek gedaan hoe kunst en natuur werken bij clienten en cursisten. Het is gebleken dat mensen die bij mij kwamen voor 1 op 1 gesprekssessies coaching- en counselling, veel meer sessies nodig hadden, dan wanneer ik werk met de natuur en creativtiteit die met elkaar worden verbonden. Ook cursisten en deelnemers van de workshop hebben de link kunnen leggen tussen natuur, creativiteit en zichzelf. 
Als je het leuk vindt kun je hier mijn eerste les (Engels) lezen tijdens mijn studie Eco-Art therapie in 2012 

Ook mensen die het moeilijk vonden zich met alleen woorden te uiten, bleek dat in no-time zij tijdens de eco-art therapie het veel duidelijker voor zichzelf kregen dan ooit.
Het is een zelf her-ontdekkingsreis voor groei en genezing. Een innerlijke bewustwording die zo intens en persoonlijk is, dat je op een heel andere en natuurlijke manier naar de wereld en jezelf kan kijken.

De life cursus is inclusief startersets, hands-out en certificering.
Na ieder deel komen we bij elkaar voor een eindevaluatie en uitreiking van een certificaat. Locatie bepalen we samen. 

Online cursus:
De online cursus wordt ook in 14 lessen gegeven. Hierover meer informatie met introductie.
Er is ook een forum waar je met medecursisten kan sparren bij iedere les kan je vragen stellen. De online cursus geeft je levenslang toegang tot de cursus.

Klik hier op de link om een kijkje te nemen bij de online cursus en ontvang gelijk een introductieles>>