Agenda Workshops & Cursussen

De betalingen zijn per persoon, wil je met meerdere personen komen stuur dan even een emailtje.

Terug naar agenda overzicht

28-02-2024 - Cursus Artcoaching (Life en online) per module

Cursus Artcoaching (Life) Module 1

De Life Cursus Artcoaching wordt per module gegeven met dezelfde modules als in de onlinecursus.

De cursus wordt in het atelier gegeven in Zoetermeer en is een hands-on cursus die geschikt is voor jouw persoonlijke, professionele en intuitieve ontwikkeling. Ook is deze cursus geschikt als je met mensen wilt gaan werken, of al werkt met mensen bijvoorbeeld als coach, maatschappelijk werkster, therapeute, loopbaanbegeleiders, counselors, trainers en workshopgevers. Je leert hoe je Intuitief Schilderen en Mediatief tekenen toe kan passen bij je levensvragen, of in je praktijk tijdens je gesprekken met clienten en of cursisten.

iedere woensdag kun je starten om 11.00 - 13.00 uur of 19.30 - 21.30 uur

Geef via je aanmelding aan welke tijd jou het beste uitkomt. 

Een aktieve cursus met veel praktijkervaring met totaal 8 modules. Je ervaart en leert eerst zelf je intuitie te onderzoeken en expressie aan te geven dmv kleur, vorm, materialen en meer, waarna je leert deze te vertalen in woorden. Je leert hoe je Intuitief Schilderen en Meditatief tekenen toe kan passen bij jouw levensvragen en vragen bij jouw eventuele clienten.
Tijdens de cursus ga je ontdekken in welke vorm je hiermee wilt gaan werken. Iedere maand wordt met een nieuwe module gewerkt en bij iedere module ontvang je minimaal 4 opdrachten die tijdens de lesdagen worden geevalueerd met elkaar. 

Het enige wat je zelf dient mee te nemen is een schildersdoek

Voor alleen persoonlijke ontwikkeling is de Cursus Intuitief Schilderen en Meditatief tekenen geschikt, die je in het atelier of online kan volgen.
Vraag gerust om informatie en de mogelijkheden.

Meer informatie >>

Indien je deze cursus online wilt volgen, bepaal je zelf wanneer je wilt beginnen, je ontvangt per keer een module. Je kunt je hiervoor ook hier aanmelden met vermelding 'online'  bij opmerkingen en de dag dat je wilt beginnen. 
De mogelijkheid is ook om zowel life als online de cursus te volgen en plannen we de lesdagen samen in (2 lesdagen per maand). Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

De vervolg modules worden op afspraak ingepland met jou. 

 

Wil je  je aanmelden voor de gehele life en/of online cursus? Vermeld dit dan bij bericht met eventuele datum erbij dat je wilt beginnen. 
Bij beide cursussen ontvang je de modules per email.

28 februari 2024 iedere woensdag kun je starten
11.00-13.00 of 19.30-21.30 uur
EUR 110.00
Atelier Ernya
Duiveland 13
Zoetermeer

Aanmelden

Ik meld me aan voor Cursus Artcoaching (Life en online) per module:

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Lees mijn Algemene Voorwaarden.

[Aanvinken voor akkoord gewenst]

Lees verder »