Stilte zoeken in jezelf is je opnieuw her-verbinden met de natuur.
Heb je het druk in je hoofd en komen steeds diezelfde gedachten weer terug?
Hoe kun je de stilte in jezelf weer terug vinden, die je nu zo hard nodig hebt om nieuwe keuzes te maken of beslissingen te nemen? Je wilt het wel, maar het lukt je niet. Pas in die stilte kun je gaan ontdekken wat echt belangrijk is voor jou! 

Er is altijd geruis in je leven, meestal gaan geluiden onbewust aan je voorbij. Je stoort je er niet aan. Zodra je je eraan stoort, kun je eens een andere associatie geven. Bijvoorbeeld het geluid van een snelweg wordt dan opeens een waterval of een stromende rivier, de golven van de zee. En je zult merken dat het geluid je niet meer opvalt, je niet meer stoort. 

Tijdens de stiltewandeling kun je helemaal in jezelf keren en toch verbonden zijn met je omgeving. Je gaat deze op een andere manier ervaren. Hierdoor leer je hoe je met 'geluiden' in je omgeving om kan gaan. Daarnaast is het in stilte genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft. Je 'natuurlijke' bewustzijn opent zich en laat je datgene ervaren en zien waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Voor koppels een uitdaging om aan te gaan. Wat betekent stilte in je relatie? Zitten jullie op dezelfde 'stiltelevel" of is juist de een extravert, en de ander introvert. En welke geluiden worden aangegeven in jullie relatie? 

Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom!

'Wie zuiver en stil is, kan overal orde op zaken stellen'  Lao-tse