Workshop Krachtdieren

Tijdens de workshop Krachtdieren, welke je tijdens je leven je pad kruisen en welke je ontdek door een visualisatie oefening wat de betekenis is van dit krachtdier. Naast de verschillende totems; zoals mineraaltotem, planttotem, maantotem, kleurtotem en totemdieren die in de geboortemaand (maan) bekend zijn, hebben alle totems een bijzondere betekenis in de Native American cultuur. Mede de eigenschappen van de totems die veel informatie geven, bijv.  zoals ook de natuurlijke eigenschappen van een dier. 

Tijdens de workshop leer je jouw krachtdier te schilderen op een doek op de manier van de West Coast Indianen, waardoor je een nieuwe kracht in jezelf kunt ontdekken. Kom je vaak hetzelfde dier tegen op je pad? Onderzoek wat het dier je te vertellen heeft. Leren van de dieren en de natuur brengt duurzame en bijzondere leermomenten. Leermomenten vanuit oude wijsheden en oude culturen, die je nu in je dagelijks leven kan toepassen. 

Betekenissen van krachtdieren
Na de workshop ontvang je een uitgebreidde beschrijving van jouw krachtdier. De Medicijnwiel totems van Sun Bear, die je hebt meegekregen tijdens je geboorte kun je hier downloaden. Je kunt ook tijdens een "Walk Inn" je krachtdier tegenkomen en de symboliek hiervan verder uitwerken in het atelier.

Er zijn 5 hoofdcategorien van dieren t.w.:
Lucht diertotems hebben de neiging ons in kwesties van hogere kennis bij te staan.
Water diertotems brengen je een prachtige reis in de kennis van waterdierlijke totems. 
Land diertotems hebben de betekenissen dichtbij intuitie, bewustzijn en geaard zijn in zowel fysiek als mentaal.
Reptielen diertotems zijn super-intuitief en onafhankelijk en helpen in ons begrip van hoe wij vanuit binnenuit naar buiten treden.
Insecten diertotems hebben een grote kracht om ons allen te onderwijzen, ze zijn ijverig, ambitieus en ondoordringbaar voor rampen

Op deze link kun je ook geluiden van dieren horen en/of onderscheiden https://www.soortenbank.nl/index.php