Walk Inn, wandelt letterlijk en figuurlijk je innerlijke natuur mee! Om balans te brengen in je innerlijke beleving en wat er buiten je afspeelt in je omgeving. Mindmapping in de Natuur!

Ieder mens heeft vragen, of zoekt naar antwoorden. Hierin ligt een verschil hoe je ernaar kijkt en welke actie je eraan verbindt. Indien je vanuit het perspectief 'heeft' kijkt, gebeurd er eigenlijk nog niets. Indien je vanuit het perspectief 'zoekt' kijkt, start je een actie, waaruit beweging ontstaat. Zowel fysiek als mentaal.

Wil je eens sparren over je werk/leven/relatie/doelen? Of zoek je verdieping of rust?
Wil je ontdekken welke actie je NU kunt ondernemen om rust in het NU moment te creeren?


Gedurende een 2 uur durende wandelsessie in de natuur voor zowel voor individueel als in groepen, welke is gericht op jou verdiepingsthema of vraag, gaan we kijken wat je op je pad vindt en waar je pad zich op het moment bevindt.Tijdens een wandeling in een rustig tempo leer je hoe de verbindingen in de natuur werken en op jezelf. En wat je van dieren, bomen, planten, het weer, temperatuur etc. kunt leren. Waar je zelf antwoorden op leert vinden in je gedachtengang en vanuit verschillende perspectieven. We hebben zo'n 60.000 gedachten per dag, dan kun je je voorstellen dat dit ook heel veel keuzes met zich mee kan brengen. Door rust in ons hoofd te verwezenlijken is het van belang de juiste keuzes te maken, om zowel rationeel als op gevoelsniveau in balans te komen.

Doel van deze Walk Inn is dat je zowel fysiek als mentaal in beweging komt, keuzes onderzoekt, mogelijkheden ontdekt en deze in je dagelijks bestaan te leren hanteren.

Walk Inn is geschikt voor iedereen en voor de cursisten van de Cursus Wandel- Natuurcoaching. Daarnaast ook geschikt voor professionals en  studenten van de Academie voor Counselling en Coaching om als supervisie te ontvangen, waarbij je een studentenverklaring ontvangt.

Heb je specifieke vragen, zowel voor jezelf of in je werk met clienten? Of heb je meer behoefte aan praktische informatie, zoals; hoe begin ik als wandel of natuurcoach, of wat heb ik nodig, waar moet ik zijn, hoe ga ik om met dilemma's tijdens mijn werk?

Wandel eens binnen bij Realeyezation om eens te kijken hoe Ernya jou kan begeleiden op het door jouw gekozen pad, of nog te onderzoeken pad.
Locatie is natuurgebied Meijendel te Wassenaar of Westerpark te Zoetermeer. Andere locaties op aanvraag.

  
Hanksville-Canonsville-Bolder (Colorado) USA
"Wat staat er in de weg om de schoonheid te kunnen zien?"

Reflectie van een deelnemer/coach:
"Een Walk Inn ervaring is emotioneel zeer verrijkend en mentaal zeer verhelderend. De metaforen en symbolieken in de Natuur voorkomen zorgen voor deze. Met name de open plekken, de paden, de bomen, struiken, de kleuren, de dieren en het weertype geven als het ware de antwoorden op vragen. Tevens vond ik het bespreken van mijn vragen erg pittig. Deze was de combinatie om met jou mijn vragen te bespreken naast het wandelen in de natuur.
Nogmaals bedankt Ernya voor deze ervaring"