Welkom op het creatieve gedeelte van Realeyezation!

Atelier Ernya biedt meer mogelijkheden op het gebied van creativiteit voor volwassenen en kinderen. Ernya heeft ook met haar kunstzinnige achtergrond en professionaliteit, verschillende mogelijkheden ontworpen voor iedereen. Schilderen en tekenen zijn een vorm van expressie waar je zowel je eigen gedachten of wensen in kunt uiten. Maar ook om iets moois voor jezelf of anderen te maken. Je leert op een nieuwe en verfrissende manier hoe je je eigen dromen kunt waarmaken en hoe je dmv verschillende technieken/methoden jouw gedachten of wensen vorm te geven. Kijk bij creatieve workshops en/of cursussen.

Ieder mens is van nature creatief. Ieder mens heeft soms wat hulp en/of ondersteuning nodig.
Een Art(ist) is iedereen op zijn/haar eigen manier. Kunstenaars en levens-kunstenaars hebben een overeenkomst in hun levenswijze en visie.
Zij zijn op zoek naar wie ze zijn, wat ze willen vertellen, wat ze hebben te geven en wat ze anderen kunnen leren.


Eigen werk

Heb je interesse in 1 van mijn werken of heb je een schilderopdracht, neem gerust contact op met Ernya.
Meer informatie over mijn kunstvoorwerpen kun je zien in ART Galery.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om je op de hoogte te houden.

Iedere keer sponsort Ernya een goed doel. Dit keer gaan we voor het behoud van de Timber wolf oftwel de grijze wolf in Mexico.
Een organisatie is hier met hart en ziel mee bezig. En van het schilderij van "Anna" kun je foto's bestellen waar je dit doel mee kan steunen.
Meer informatie kun je vinden door op het plaatje te klikken.

Of via facebook

Werken van cursisten
Cursus Intuitief Schilderen en Cursus Schilderen/tekenen heeft tot mooie resultaten gebracht, dit willen wij graag delen. De cursisten gaan ook zelf exposeren in Atelier Ernya, waar gelegenheid is om kennis te maken met onze 'levens-kunstenaars' en hun werk. Wil je op de hoogte gehouden worden van de data's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.