Welkom op het creatieve gedeelte van Realeyezation!

Atelier Ernya biedt meer mogelijkheden op het gebied van creativiteit voor volwassenen en kinderen. Ernya heeft ook met haar kunstzinnige achtergrond en professionaliteit, verschillende mogelijkheden ontworpen voor iedereen. Schilderen en tekenen zijn een vorm van expressie waar je zowel je eigen gedachten of wensen in kunt uiten. Maar ook om iets moois voor jezelf of anderen te maken. Je leert op een nieuwe en verfrissende manier hoe je je eigen dromen waar maakt en hoe je door middel van verschillende technieken/methoden jouw gedachten of wensen vorm geeft. Kijk bij creatieve workshops en/of de schilder- en tekencursussen. Wil je meer je intuitie ontwikkelen? Kijk dan eens bij de cursus Intuitief Schilderen, die je zowel life als online kan volgen. 

Ieder mens is van nature creatief. Ieder mens heeft soms wat hulp en/of ondersteuning nodig.
Een Art(ist) is iedereen op zijn/haar eigen manier. Kunstenaars en levens-kunstenaars hebben een overeenkomst in hun levenswijze en visie; Zij zijn op zoek naar wie ze zijn, wat ze willen vertellen, wat ze hebben te geven en wat ze anderen kunnen leren.

Facebookpagina Atelier Ernya

Werken van cursisten
Cursus Intuitief Schilderen en Cursus Schilderen/tekenen heeft tot mooie resultaten gebracht, dit willen wij graag delen. Kijk maar in het portfolio Intuitief schilderen en het portfolio Schilderen/tekenen.

Daarnaast maakt Ernya zelf ook kunstwerken die te koop zijn of te bestellen in opdracht. Op haar nieuwe website kun je haar werken zien en lezen.  Ieder project heeft zijn eigen verhaal.