Realeyezation Alternatief is meer gericht op Spiritualiteit, met Natuur en Creativiteit.

In onze westerse beschaving is Spiritualiteit soms nog een onbekend gegeven. Hoewel vele oude culturen hier, al zolang er mensen bestaan, mee werken en leven. Ieder mens is uniek en altijd in ontwikkeling, mentaal, fysiek en spiritueel. Op de beurs staan wij met Inner Colors en zien jullie graag weer de volgende keer.

Natuur
Alles in de Natuur heeft haar eigen spirits (energie), net als jij en ik. In de Native American cultuur in Noord Amerika is dit een "Way of life", welke balans brengt in het denken en doen. Belangrijk is bij keuzes maken, helend werkt en ontwikkeling/groei brengt.
Deze manier van leven geeft je een andere kijk op hoe wij in de westerse beschaving zover zijn verwijderd van deze manier van leven. Waar veelal vele klachten uit voort gekomen zijn is gebleken. Een dagelijkse wandeling wordt steeds minder mbt de technologische vooruitgang.
Luisteren naar je innerlijke stem (intuitie) wordt steeds moeilijker als antwoorden al worden aangereikt door anderen. De verbinding met de Spirits of Nature kunnen je weer opnieuw leren luisteren naar jezelf. Ernya begeleidt je en leert je om weer opnieuw te leren luisteren naar jezelf dmv workshops, cursussen, counselling en coaching in de Natuur. Zij werkt op professionele wijze met haar sterk ontwikkelde intuitie, helderwetend en helderhorendheid.

Tijdens de Workshop Spiritual Walk leer je opnieuw te ontdekken over de spirits (energie) in de Natuur en in jezelf. De symboliek in de Natuur hoe oude culturen hiermee omgingen. Wat je ervan kan leren en wat het voor je betekent.
Houd de agenda in de gaten, wanneer deze workshop weer wordt georganiseerd. Of neem even contact op met Ernya om zelf een datum en/of tijd te bepalen.

Creativiteit
Ieder mens is van nature creatief; schrijven, tekenen, schilderen, lezen, inrichten van je huis etc. Misschien ben je er niet altijd van bewust dat je creeert.
In je leven en in je werk zoek je naar oplossingen, door creatief na te denken. Ook creativiteit heeft 'spirits', oftewel energie die je kunt leren zien met je 3e oog, oftewel je intuitie.
Zoals kleuren een symbolische betekenis hebben en welke ook bij ieder mens aanwezig zijn. Denk hierbij je kleurrijke aura die om ieder mens, dier en natuur is omgeven. Energie die niet door iedereen met hun ogen te is en nog niet wetenschappelijk is vast te leggen. Ernya biedt Inner Colors aan samen met haar man die minder dan 3% zicht heeft, maar wel de kleuren van de aura's om mensen, dier en de natuur heen ziet. Zij hebben tot nu toe alleen maar goede resultaten behaald en mensen weer een stukje verder op hun weg kunnen helpen.

Op de beurzen Paranormaal Alternatief kun je Ernya ook bezoeken voor een korte sessie. Deze worden in de Agenda vermeldt.

Toekomst
Magnetiseren, Tai Chi based massage, Soundhealing, Aura-healing en Aura-cleansing worden in de nabije toekomst ook gegeven bij Realeyezation. Ernya heeft haar diploma's hiervoor gehaald, om de gaves die zij bezit te begrijpen en verder te ontwikkelen. Maar nog niet zover was om dit te delen. En in 2014 is hiervoor een ruimte verwezenlijkt.
Blijf de nieuwsbrief volgen, waar je alles in kunt lezen met betrekking tot de ontwikkelingen bij Realeyezation.