Realeyezation Alternatief is meer gericht op mensen die op zoek zijn naar hun spiritualiteit of dit willen onderzoeken. Ernya heeft in haar leven ontdekt dat zij over bepaalde gaves beschikt. Tijdens haar zoektocht hiernaar en de 'toevalligheden' die zij op haar pad tegenkwam, ontdekte zij (wat voor haar heel normaal was) dat haar hoge intuitie en hooggevoeligheid hiervan deel uitmaakten. Zo kon zij mensen een healing geven met een oersound, haar handen balans brengen (van haar grootvader geerfd),  kleuren aanvoelen en zei soms dingen die gechanneld doorkwamen, waar haar cursisten bij Intuitief schilderen altijd heel dankbaar voor waren. 

In onze westerse beschaving is spiritualiteit soms nog een onbekend gegeven. Hoewel vele oude culturen hier, al zolang er mensen bestaan, mee werken en leven. Ieder mens is uniek en altijd in ontwikkeling, mentaal, fysiek en spiritueel.

Natuur
Alles in de Natuur heeft haar eigen spirits (energie), net als jij en ik. In de Native American cultuur in Noord Amerika is dit een "Way of life", welke balans brengt in het denken en doen. Belangrijk bij keuzes maken, het werkt helend en brengt ontwikkeling/groei. Alles wat leeft heeft een 'spirit'. 
Deze manier van leven geeft je een andere kijk op hoe wij in de westerse beschaving zover zijn verwijderd van deze manier van leven. Het is gebleken dat door onze manier van leven vele klachten uit voortkomen. Kom jij zelf nog wel eens dagelijks in de natuur? En zo ja, wat heb je ontdekt? 

Luisteren naar je innerlijke stem (intuitie) wordt steeds moeilijker als antwoorden al worden aangereikt door anderen. De verbinding met de Spirits of Nature kunnen je weer opnieuw leren luisteren naar jezelf. Ernya begeleidt je en leert je om weer opnieuw te leren luisteren naar jezelf dmv workshops, cursussen, counselling en coaching in de Natuur. Zij werkt op professionele wijze met haar sterk ontwikkelde intuitie, helderwetend en helderhorendheid.

Tijdens de "Workshop Spiritual Walk" in de natuur leer je jezelf opnieuw te ontdekken en over de spirits (energie) in de Natuur en in jezelf. De symboliek in de Natuur hoe oude culturen hiermee omgingen. Wat je ervan kan leren en wat het voor je betekent.
Houd de agenda in de gaten,  waar ook andere workshops in de natuur worden georganiseerd. Of neem even contact op met Ernya om zelf een datum en/of tijd te bepalen.

Creativiteit
Ieder mens is van nature creatief; schrijven, tekenen, schilderen, lezen, inrichten van je huis etc. Misschien ben je er niet altijd van bewust dat je creeert.
In je leven en in je werk zoek je naar oplossingen, door creatief na te denken. Ook creativiteit heeft 'spirits', oftewel energie die je kunt leren zien met je 3e oog, oftewel je intuitie.
Zoals kleuren een symbolische betekenis hebben en welke ook bij ieder mens aanwezig zijn. Denk hierbij je kleurrijke aura die om ieder mens, dier en natuur is omgeven. Energie die niet door iedereen met hun ogen te is en nog niet wetenschappelijk is vast te leggen. Ernya biedt verschillende workshops aan die verbonden zijn met jouw creativiteit en intuitie. 

Kleurenreading "Inner Colors"
Ernya leest en onderzoekt jouw aurakleuren en welke boodschappen hierin verborgen zijn. Mijn man heeft nog 2% zicht, maar hij kan wel de kleuren van de aura's om mensen, dier en de natuur heen zien sinds hij een kind was. Dat werd in die tijd als vreemd en onnatuurlijk bestempeld. Gelukkig leven wij nu in een tijd dat het is geaccepteerd en onderzocht.

Ernya heeft naast haar professionele counselling en coaching opleiding ook met succes verschillende trainingen met betrekking tot Sjamanisme, Magnetiseren, Parapsychologie, Soundhealing, Aura-healing en Aura-cleansing gevolgd, om de gaves die zij bezit te begrijpen en verder te ontwikkelen. 

Afspraak maken? Je bent van harte welkom, of wij komen naar jou!