Artcoaching is een nieuwe therapeutische methode die Ernya inzet bij haar counselling en coachingsessies en individueel gegeven wordt. Na een gratis intakegesprek (0,5 uur)
Er wordt gebruik gemaakt van creatieve materialen. Dit kunnen zowel materialen zijn die al aanwezig zijn (verf, pastels, papier, potloden, klei etc) maar ook materialen uit de natuur. We maken eerst een afspraak voor een gratis intakegesprek, waarna we 1 of meerdere data's inplannen.
Voor wie is Artcoaching geschikt;
Singles en koppels, zakenmensen, ouders met kinderen, koppels, beelddenkenden, hooggevoeligen, kunstenaars, rationele mensen, die meer bij hun gevoel en intuitie willen komen. Intuitieve mensen, die meer in hun ratio willen leren komen. Voor iedereen, die het soms moeilijk vinden gevoelens te verwoorden, kan Artcoaching mogelijkheden bieden om expressie aan het gevoel te geven, waarna we er samen naar gaan kijken. En hierdoor kun je leren om je gevoelens beter te verwoorden, waardoor het bespreekbaar gaat worden. Ben je graag met je handen bezig en niet zo'n prater, kun je in een ontspannen en veilige omgeving samen met Ernya je mogelijkheden, talenten, triggers, wensen en dromen, angsten, boosheid, verdriet en andere emoties onderzoeken. Artcoaching sessies worden individueel gegeven en uitsluitend op afspraak gemaakt.

  

"Ont-moeting met elkaar" (koppels)
Vind de weg weer terug naar hetgeen jullie verbond. Soms kun je in de liefde elkaar even kwijt raken. Ieder heeft het druk met dagelijkse activiteiten, waardoor je de verbinding kwijt dreigt te raken. 

Artcoaching is gericht op het verwezenlijken van doelen.

Wil je zelf leren om Artcoaching toe te passen in je eigen leven of als je met mensen (wilt) werkt? Lees hier meer over de cursus Artcoaching

Tijdens de lessen van de cursus Intuitief schilderen wordt Artcoaching alleen toegepast indien daar behoefte aan is. Je kunt het vergelijken met praatgroepen die daarnaast ook nog een wezenlijk belangrijk onderdeel 'het schilderij" met plezier en durven te maken. Tijdens de groepslessen is het sociale deel en plezier, het belangrijkste naast de tools die aangereikt worden tot een eindprodukt (doel) te komen wat jij wilt.