CURSUSSEN IN DE NATUUR
Cursus Natuur als Professional

Leven en leren vanuit je innerllijke natuur en werken met de Natuur en intuitieve ontwikkeling door de Natuur; Spreekt dat je aan?   Lees dan verder.

De wet van de aantrekkingskracht brengt je nu hier! Uiteindelijk begint alles met de aantrekkingskracht. Ernya is de 1e in Europa sinds 2009, die deze cursus geeft, waar toegepaste Ecopsychologie in opgenomen is. Waar verbindingen mbt de Natuur en het menselijk welzijn duidelijk worden. Ieder mens is een onderdeel van de natuur en leeft ook met haar/zijn onderbewustzijn in verbinding met de natuur. Deze cursus maken zowel het ecologische als het mentale als fysieke en spirtituele  zichtbaar. De geheimen van de Natuur worden duidelijk zodra je deze gaat ontdekken.

Deze cursus geeft mogelijkheden de verbindingen die wij als mens hebben met de natuur te herstellen. Iedereen heeft een innerlijke natuur, intuitie of instinct. Vaak worden wij gevormd door anderen, waardoor onze natuurlijke talenten niet tot volledige ontwikkeling kunnen komen. Deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Door het volgen van de workshop "Natuur als Professional" kun je al eerst kennismaken en ervaren wat de cursus inhoudt. Indien je besluit de cursus te gaan volgen wordt het bedrag van de workshop in mindering gebracht.
ZEN-learning

Cursus Wandel-Natuurcoaching
Hou je van de Natuur, wandel je graag in de Natuur, of wandel je zo en zo graag? Voel je je aangetrokken om er je beroep van te maken? Werk je graag met mensen? Heb je een levenservaring waar je anderen mee kunt helpen? Heb je nog nooit eerder op deze manier gewerkt en wil je het eerst zelf ervaren?

Deze cursus is gericht op mensen die met mensen werken en hiervoor de Natuur willen leren inzetten. Realeyezation is gericht op interactieve trainingen, in de Natuur. Door ervarend leren kunnen meer doelstellingen worden behaald, zowel individueel als met groepen. De interacties tijdens de trainingen, geeft ook plezier aan het leren, waardoor het doel van ieder met plezier wordt behaald! Door de interactie en visualisatie krijgt men nieuwe inzichten over zichzelf, welke vernieuwend en motiverend voor het verdere traject kunnen werken. De cursus is in 6 modulen verdeeld.
ZEN-learning

Je kunt ook eerst de workshop Aspriant Wandel- Natuurcoach volgen of een individuele wandelsessie van 1 uur zelf ervaren.

Cursus eARTh
Zowel de Natuur als Kunst komen tijdens deze cursus aan bod. De verbinding die beide geven, geven je ook de verbinding met jezelf en je omgeving.
De cursus wordt gehouden in de Natuur en in het Atelier. Je kunt deze cursus zowel individuel als in een groep volgen.
De kennismakings workshop Earth wordt regelmatig gegeven ivm grote interesse. Mocht je na de workshop zijn geinteresseerd om de cursus te volgen worden de kosten van de workshop in mindering gebracht. Maandelijkse betalingen zijn ook mogelijk.

ZEN-Learning

Cursus Eco-Art
Een leuke, creatieve en boeiende cursus die voor iedereen geschikt is. De toegepaste Ecopsychologie met creativiteit brengt vele bewustwordingen met zich mee. Je kan deze cursus is geschikt voor je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

Erkende opleiding Academie voor Counselling en Coaching.
In deze tijden van onzekerheden, zoek je misschien naar nieuwe mogelijkheden en/of nieuwe wegen in je leven of in je werk.

Ernya is geaccrediteerd door ACC om als trainster groepen te begeleiden, en heeft dit met veel plezier gedaan. Zij heeft echter besloten zich meer te richten op trainingen in en met de natuur en art, waar zij voor diegene die de specialisatie 'natuurcounselling en coaching' van betekenis kan zijn, door haar studies mbt toegepaste Ecopsyschologie en Eco-Art therapie.