Themawandeling "Ont-moeting met je andere JIJ" vindt plaats midden in de natuur en is geschikt voor iedereen die rust, verbinding, het ont-moeten en bezinning zoekt en wilt onthaasten van de dagelijkse beslommeringen. Het is een ont-moeting met jezelf, welke is verbonden met de natuur, je situatie en vragen die je hebt. Tijdens deze wandeling leer je ook anderen op een andere manier te ont-moeten en te her-kennen. Misschien hebben jullie meer gemeen dan je denkt. Ook het 'toeval' laten we spreken, niets is toeval! 

Persoonlijke levensvragen, werkgereleteerde vragen, relatievragen worden vaak tijdens deze wandeling gesteld. Voel je weer vrij en herboren na deze ont-moeting om weer met nieuwe perspectieven naar jouw leven te kijken.
De natuur biedt zoveel meer, dan waarvan jij bewust van bent. Jij bent ook een onderdeel van de natuur!

Tijdens de wandeling leert Ernya hoe je ook op een andere manier naar de natuur en naar jezelf en/of naar elkaar kan kijken en wat je er mee kan doen. Je leert ook wie je bent, waar je bent en waar je naar toe wilt. Deze wandeling kan je veel leren over de 'webstrings' oftewel de verbindingen in de natuur die er al waren voordat de mens bestond. Met deze webstrings is ieder mens ook mee verbonden. Tijdens het 'vinden' van je ont-moeting is er een natuurmeditatie die Ernya professioneel begeleidt. En zal je ook kennis laten maken met een bijzonder geluid van haar High Spirit flute. Laat je verrassen en ontdek wat nieuwe verbindingen je kunnen brengen door jezelf en/of elkaar te ont-moeten. 

Meld je aan via Agenda, op 27 mei a.s. Voor de "Twinsisters" is deze wandeling gratis, maar wel ieder afzonderlijk aanmelden. De andere Sisters ontvangen een korting van maar liefst € 15! Ben je een Sister, vermeld het er even bij.
Je kunt je Twinsister hier vinden!

 

    

Reacties van sommige deelnemers:

"Wat een gezellige en boeiende ervaring hadden we met z'n allen!"

"Wat een luxe om ook alleen deze workshop te mogen volgen, een kadootje voor mijzelf"

"Het weer was ook een deelnemer en een hele prettige, ondanks de regen :-)"

"Ik heb mijn collega's beter leren kennen, wat een leuke en bijzondere manier!"

"Nooit gedacht dat mijn man en ik op deze manier elkaar beter zouden kunnen leren begrijpen, dank je wel!"

"Heerlijke dag, genoten en voor herhalling vatbaar!"

"Wat een bijzonder beroep heb jij en wat is de natuur mooooooi!"
"Dat je op deze manier naar je zelf kan kijken is een openbaring geweest voor mij, bedankt"

"Cekiya heeft mij ook veel geleerd tijdens de workshop, zij spiegelde mij wie ik werkelijk bent!"
"Genoten van de workshop, van jou en je muziek en je lieve hond!"

"Hoe toeval steeds weer op mijn pad komt, zelfs hoe ik 'toevallig' op jouw website kwam. En bleek dat het ook geen toeval was! Wat heeft deze dag mijn ogen geopend, dank je wel!"