Experimenteel schilderen/tekenen is ook een onderdeel van de Cursus Schilderen en tekenen en is geschikt voor diegene die dit wil gaan onderzoeken. We werken met alle materialen die maar voor handen is en die je zelf mee wilt brengen. Het doel van deze cursus is om geinspireerd te raken van wat je allemaal kunt doen dan alleen schilderen. Waardoor je nog meer plezier kan beleven aan het creatieve proces van jezelf. De combinatie van verschillende materialen en acrylverf brengt prachtige en onverwachtse resultaten.

Materialen zoals knipsels uit tijdschriften, fresco's maken, werken met afvalmateriaal, werken met stoffen, steentjes, kralen, natuurelementen, etc geven je schilderij een 2 of 3-dimensionale uitstraling. Je kunt kiezen om op doek, papier of hardboard te werken. Het experimenteren geeft alle ruimte en vrijheid om je zelf de ruimte en vrijheid te geven en te ontwikkelen op creatief gebied.

Neem even contact op met Ernya om te kijken of er een plaatsje vrij is.  

   

Coronaperiode:
Realeyezation vindt het belangrijk om zich aan te sluiten bij de aanpak tegen het coronavirus. In het belang van de gezondheid van ons allemaal en om de verspreiding van het virus terug te dringen. Sinds kort heeft er een grote renovatie plaats gevonden  die het hele pand van een zuiverings ventilatie voorziet voor constant schone lucht, ook in het atelier.

Workshops en cursussen in het atelier worden gegeven voor maximaal 3 personen tegelijk met de nodige afstand.
Uiteraard mag je ook je eigen materialen meebrengen (bij losse lessen wordt dit verzocht).