Agenda Workshops & Cursussen

Prijzen zijn incl. 21% btw voor particulieren en excl. 21% btw voor bedrijven

Terug naar agenda overzicht

03-10-2021 - Online cursus Artcoaching

De Online Cursus Artcoaching is een hands-on cursus die geschikt is voor jouw persoonlijke en intuitieve ontwikkeling. Ook is deze cursus geschikt als je met mensen wilt gaan werken, of al werkt met mensen bijvoorbeeld als coach, maatschappelijk werkster, therapeute, loopbaanbegeleiders, counselors, trainers en workshopgevers. Je leert hoe je Intuitief Schilderen en Mediatief tekenen toe kan passen bij je levensvragen, of in je praktijk tijdens je gesprekken met clienten en of cursisten.

Een aktieve cursus met veel praktijkervaring gedurende 8 maanden. Je ervaart en leert eerst zelf je intuitie te onderzoeken en expressie aan te geven dmv kleur, vorm, materialen en meer, waarna je leert deze te vertalen in woorden. (Heb je meer dan 8 maanden de tijd nodig, geen probleem. De cursus blijft 1 jaar geldig vanaf het moment van inschrijving).

Tijdens de cursus ga je ontdekken in welke vorm je hiermee wilt gaan werken. Iedere maand wordt met een nieuwe module gewerkt. Bij iedere module ontvang je minimaal 4 opdrachten die je per email instuurt en van Ernya persoonlijk feedback over ontvangt.  De cursus is inclusief totaal 20 uur video- of telefooncontact naar behoefte en op afspraak.

Voor alleen persoonlijke ontwikkeling is de online cursus Intuitief Schilderen geschikt met de eerste 5 modules, zonder coachings activiteiten.

Module 1: Zelfervaren
Module 2: Kleurenleer (incl. Color-Circle) en vormen betekenissen
Module 3: Intuitie en andere zintuigen
Module 4: Materialenkennis
Module 5: Visualisatie, meditatie en Muziek (voorbeeld van Ernya)
Module 6: Hoe mensen te begeleiden
Module 7: Plan van aanpak
Module 8: Praktische informatie en voltooiing.

Mocht je na de online cursus Intuitief schilderen en tekenen toch nog de cursus Artcoaching willen volgen, is dat zeker mogelijk en ontvang je een korting.

De modules 1 t/m 8  zijn geschikt indien je je certificaat als Artcoach wilt halen (8 modules € 795 incl. examenkosten)

Klik hier voor meer informatie>>

Je mag zelf bepalen wanneer je wilt gaan starten. En er is ruimte voor inhaallessen mocht je een keer of periode niet je opdrachten in kan sturen (wel graag in overleg).

Maandelijkse betalingen van € 110 per maand (voor iedere 1e van de maand te voldoen) mogelijk. 

In het atelier is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vraag gerust naar de mogelijkheden als je deze cursus Life wilt gaan volgen via contact.
 

03 oktober 2021 en wanneer het jou uitkomt
nvt
795 (8 modules)
nvt
nvt
nvt
Aanmelden »