Agenda Workshops & Cursussen

De betalingen zijn per persoon, wil je met meerdere personen komen stuur dan even een emailtje.

Terug naar agenda overzicht

01-09-2024 - Online cursus Artcoaching

De Online Cursus Artcoaching is een hands-on cursus die geschikt is voor jouw persoonlijke en intuitieve ontwikkeling. Ook is deze cursus geschikt als je met mensen wilt gaan werken, of al werkt met mensen bijvoorbeeld als coach, maatschappelijk werkster, therapeute, loopbaanbegeleiders, counselors, trainers en workshopgevers. Je leert hoe je Intuitief Schilderen en Mediatief tekenen toe kan passen bij je levensvragen, of in je praktijk tijdens je gesprekken met clienten en of cursisten.

Een aktieve cursus met veel praktijkervaring gedurende 8 maanden. Je ervaart en leert eerst zelf je intuitie te onderzoeken en expressie aan te geven dmv kleur, vorm, materialen en meer, waarna je leert deze te vertalen in woorden. (Heb je meer dan 8 maanden de tijd nodig, geen probleem. Je hebt levenslang toegang tot de online cursus. 

Tijdens de cursus ga je ontdekken in welke vorm je hiermee wilt gaan werken. Iedere maand wordt met een nieuwe module gewerkt. Bij iedere module ontvang je minimaal 4 opdrachten die je per email instuurt en van Ernya persoonlijk feedback over ontvangt.  De cursus is inclusief totaal 3 uur video- of telefooncontact naar behoefte en op afspraak (alleen het eerste jaar geldig).

Voor alleen persoonlijke ontwikkeling is de online cursus Intuitief Schilderen geschikt met de eerste 5 modules, zonder coachings activiteiten.

De cursus Artcoaching wordt gegeven via de module theorie, iedere module heeft minimaal 4 opdrachten en oefeningen.

Module 1: Zelfervaren
Module 2: Kleurenleer (incl. Color-Circle) en vormen betekenissen
Module 3: Intuitie en andere zintuigen
Module 4: Materialenkennis
Module 5: Visualisatie, meditatie en Muziek (voorbeeld van Ernya)
Module 6: Hoe mensen te begeleiden
Module 7: Plan van aanpak
Module 8: Praktische informatie en voltooiing.

Mocht je na de online cursus Intuitief schilderen en tekenen toch nog de cursus Artcoaching willen volgen, is dat zeker mogelijk en ontvang je een korting van 20%.

De modules 1 t/m 8  zijn geschikt indien je je certificaat als Artcoach wilt halen (8 modules € 795 incl. examenkosten)
Een officieel certificaat voor Artcoach van Realeyezation is een examen aan verbonden. Indien je alleen een certificaat  wilt ontvangen van het gevolgd hebben van de cursus is dat ook mogelijk, deze is genoemd 'Aspirant Artcoach'. 

Klik hier voor meer informatie>>

Je mag zelf bepalen wanneer je wilt gaan starten.

In het atelier is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vraag gerust naar de mogelijkheden als je deze cursus Life wilt gaan volgen via contact.
 

01 september 2024 of zelf startdatum bepalen
nvt
EUR 795 (8 modules)
nvt
nvt
nvt

Aanmelden

Ik meld me aan voor Online cursus Artcoaching:

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Lees mijn Algemene Voorwaarden.

[Aanvinken voor akkoord gewenst]