Agenda Workshops & Cursussen

Prijzen zijn incl. 21% btw voor particulieren en excl. 21% btw voor bedrijven

Terug naar agenda overzicht

24-09-2021 - Inner Colors (kleurenreading)

"Inner Colors" is een kleurenreading van jouw aura kleuren en de kleuren die je gebruikt bij het inkleuren van de 'Color Circle'.

Ieder mens heeft een astraal lichaam (energie die zichtbaar is voor sommige, zoals mijn man die nog 2% zicht heeft). Deze energie bestaat uit verschillende kleuren en zijn constant in beweging. 

Deze kleuren kunnen je duidelijkheid geven waar je op dit moment in je leven bent en waar je naar toe wilt.  Het zijn innerlijke processen die zichtbaar worden in je aura, het energetisch veld wat ieder levend wezen heeft.

De kleuren zijn waarneembaar buiten EN binnen jezelf! Je kent vast de uitdrukking: "Je bent wat je uitstraalt". Zit je even niet lekker in je vel dan wordt dat (onbewust) zichtbaar voor anderen. Anderen kunnen het zien aan je.

Tijdens de reading ervaar je wat de kleuren jou vertellen, wat aandacht nodig heeft in je leven en wat je nodig hebt om je doelen te verwezenlijken op het gebied van gezondheid, werk, liefde, relaties en levensvragen.

'Color Circle' is een cirkel die je zelf gaat inkleuren in verschillende vakjes. Ieder vakje staat voor iets.
Ernya helpt je daarbij door de kleuren te lezen en te onderzoeken. Deze te vertalen en jou zelf de antwoorden te leren te vinden.

Wil je liever geen workshop met anderen volgen dan kun je ook individueel een afspraak maken of met een paar mensen bij jouw thuis een reading ontvangen, email mij even dan plannen we een afspraak in. 


Coronaperiode:

Realeyezation vindt het belangrijk om zich aan te sluiten bij de aanpak tegen het coronavirus.

In het belang van de gezondheid van ons allemaal en om de verspreiding van het virus terug te dringen. Sinds kort heeft er een grote renovatie plaats gevonden  die het hele pand van een zuiverings ventilatie voorziet voor constant schone lucht, ook in het atelier.

Workshops en cursussen in het atelier worden gegeven voor volgens met de nodige maatregelen. 

 

24 september 2021 laatste vrijdag vd maand
19.30-21.30
35.00
Atelier Ernya
Duiveland, 13
2716 BL Zoetermeer, Zuid Holland
Aanmelden »