Agenda Workshops & Cursussen

Prijzen zijn incl. 21% btw voor particulieren en excl. 21% btw voor bedrijven

Terug naar agenda overzicht

13-09-2021 - Workshop Strand & Natuur coaching

Workshop Strand & Natuur coaching is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar die van wandelen in de natuur houdt en van de zee en antwoorden hoopt te vinden op hun persoonlijke vragen.

Mooie uitzichten die inzichten brengen met leuke activiteiten en jezelf opnieuw her-verbinden met de natuur.
Onderweg naar het strand zijn er diverse activiteiten en opdrachten die je leren hoe je het duingebied en het strand kan toepassen op je eigen hulpvragen en hoe je hier antwoord op vindt. De natuur helpt je de antwoorden te vinden en de natuur is er altijd voor jou!

Voor coaches: Deze workshop is ook zeer geschikt voor startende coaches of coaches die al met mensen werken als extra toevoeging tijdens je gesprekken bij de zee en duinen met clienten. Ook kun je tijdens de workshop ontdekken waar jouw voorkeur naar uit gaat en met welke middelen je allemaal kunt werken. Denk hierbij aan het weer, ook een onderdeel van de natuur, wat vind je op het strand, hoe werkt het getij op je etc. De workshop is gebaseerd op toegepaste Ecopsychologie waar alles met elkaar verbonden is met de natuur. Heb je vragen, stel ze gerust.

We ont-moeten elkaar bij de laatste parkeerplaats bij camping Roompot, Kijkduin voor een kennismaking en uitleg van de workshop.
Koffie en wat lekkers erbij neem ik mee, zolang het restaurant door de Coronaperiode is gesloten. 
Kledingtip: makkelijk zittende kleding aangepast aan het weer, makkelijke wandelschoenen, camera, notitieblokje en ga vooraf naar het toilet.

Mocht je na de workshop zijn geinteresseerd in een certificatie, of verdieping in je werk of willen starten als Natuurcoach, kun je in je eigen tijd en tempo de Cursus Wandel- en Natuurcoaching volgen. Je kunt uiteraard ook kiezen uit de een van de modules die je aanspreken. Je kunt altijd eerst kennismaking met de Workshop voor Wandel- en Natuurcoaching om te kijken wat de cursus inhoudt en of het bij jou past.

Bij onweersverwachting gaat de workshop niet door, je krijgt hierover persoonlijk bericht. En wordt er samen met jou naar een andere datum gekeken. 

13 september 2021
10.00 - 16.00 uur
110.00 p.p.
Vakantiepark Kijkduin
Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555 NW Den Haag
Aanmelden »

Lees verder »