Agenda Workshops & Cursussen

Terug naar agenda overzicht

06-08-2017 - Cursus Wandel- en Natuurcoaching

De cursus leert je hoe coaching in de natuur werkt. Een leerzame cursus voor coaches, counselors, natuurtherapeuten, loopbaanbegeleiders, en mensen die met mensen werken, van wandelen en van de natuur houden.
Tijdens de cursus leer je hoe je de symbolieken en methaforen van de Natuur kunt toepassen in je leven en/of werk. Ook komt toegepaste Ecopsychologie aan bod, waar ik als natuurcoach- en counselor mee kan gaan werken. 

Je leert op een andere manier naar de natuur te kijken. Op de eerste dag starten we met de 1e module op locatie van Realeyezation. Van hieruit werken we ook in het Westerpark. Na de eerste meeting kun je thuis verder met je werkboeken aan de slag gaat. En er is altijd ruimte om naderhand nog vragen te stellen per email. 

De cursus wordt gegeven in 6 modules met aktiviteiten, theorie en opdrachten in de Natuur vanuit een werkboek.
Tijdens de bijeenkomsten op de aangegeven data's worden de modules uitgelegd en dmv aktiviteiten ervaren. Er is ook ruimte voor evaluaties en mogelijkheid tot vragen ingepland.
Na een examen ontvang je een certificaat. Om voor een certificaat in aanmerking te komen, zijn de modules 1 t/m 6 verplicht.

Je kunt de cursus ook online starten op een andere datum en in je eigen tijd en planning voltooien. 
Kijk hier voor meer informatie>>

 

De modules kun je ook los van elkaar volgen, indien je al als coach al werkzaam bent in de Natuur.
Vervolgmodules welke zijn gericht op diverse hulpvragen en topics, kun je bij de info van de cursus terugvinden.

Je ontvangt ook een gratis deelname in de besloten facebookgroep de 'Rainbow Teachers', waar je met medecursisten van gedachten kan wisselen, leerzame aktiviteiten kan meedoen, jezelf weer een update geven etc etc, hier worden ook de bijeenkomsten bekend gemaakt, waar je altijd welkom bent.

Op andere dagen en/of tijden ook mogelijk, neem hiervoor even contact op met Ernya.

Je kunt de cursus schema voor de lente of zomer hier downloadenof je eigen tempo bepalen.

Let op: de tijd is afhankelijk van het aantal deelnemers; 1 tot 2 deelnemers (2,5 uur), 3 tot 6 deelnemers (3,5 tot 4 uur) meer dan 6 deelnemers (4,5 tot 6 uur). 

 

 

 

06 augustus 2017 in overleg of via schema
10.00-14.00 uur
480
Realeyezation
Duiveland 13
Zoetermeer
Aanmelden »