De cursus eARTh, is gebaseerd op Natuurlijke bewustwording en Intuitieve creativiteit, waar Earth (Natuur) en Art (kunst en creativiteit) samen komen.
En biedt persoonlijke ontwikkelingen voor iedereen en tools voor professionals die met mensen werken.

De cursus biedt 10 thema's (10 lesdagen), gedurende 10 maanden of 10 weken, waar je mee gaat werken dmv opdrachten, theorieen en activiteiten. Iedere lesdag werken we gezamelijk in de Natuur met het thema en in het atelier, waarna je een maand de tijd heb om je les in te leveren. Je hoeft absoluut niet te kunnen schilderen of tekenen. Intuitief weten is meer dan welk boek of opleiding je ook kan leren.

Tijdens de wandelingen in de Natuur, waar we gezamelijk met de nieuw verworven inzichten materialen verzamelen en deze verder gaan bewerken in het atelier om een geheel te vormen. Zoals alles in de natuur een geheel is en alles met elkaar verbonden is, wordt je hierdoor ook met jezelf her-verbonden. We werken met kleine groepjes van maximaal 4 personen, om iedereen de nodige aandacht te kunnen geven. Het enige wat je zelf dient mee te nemen is een doek als je ook wilt schilderen, alle andere materialen zijn inclusief. Na de cursus ontvang je een certificaat.

Indien je geinteresseerd bent in werken met natuur en creativiteit, kun je als eARTh Coach jezelf inschrijven na het volgen van de gehele cursus.

Naast de cursus biedt Realeyezation ook een 5-daagse cursus eARTh 4 Seasons aan in Nederland en Belgie gedurende ieder seizoen.
Voorjaar, Zomer, Herfst en Winter. Heb je hierin interesse neem dan even contact op met Ernya.