Agenda Workshops & Cursussen

De betalingen zijn per persoon, wil je met meerdere personen komen stuur dan even een emailtje.

Terug naar agenda overzicht

06-02-2023 - Workshop Onzichtbare levensdraden

Uit mijn boek 'De geheime taal van de natuur' staat een oefening 'Onzichtbare levensdraden".
Wil jij deze oefening zelf ervaren geef je dan op voor deze workshop.

Deze workshop leert je te ontdekken waarmee jij verbonden bent in het 'Web van het leven', vanuit jouw natuurlijke intelligentie en daar heb je geen HBO opleiding voor nodig, maar een open mind, een gezond verstand en de wil om te leren. 

We groeien allemaal op met conditioneringen, zonder hiervan bewust te zijn en die kunnen aardig in de weg zitten in je ontwikkeling en je balans behoorlijk verstoren. Denk hierbij aan je ouders (goed bedoelde opvoeding), leraren op school, werkgevers, vrienden, relaties, media, social media en goed bedoelde adviezen van anderen

Tijd: Start om 10 uur en de workshop duurt ongeveer 2 uur.

Tip: Makkelijke schoenen en aangepaste kleding mbt het weer en een notitieblokje met pen of potlood. 
Evaluatie en vragen aan het eind van de workshop. 

Stukje uit mijn boek:

Maak je zelf los van conditioneringen en spin je eigen web met je eigen levensdraden. Laat de natuurlijke intelligentie jou helpen je verder te ontwikkelen. Alles in de natuur is in balans, of herstelt zich weer. Zonder dat daar een mens bij betrokken is. Mensen zorgen juist eerder dat de natuur uit balans raakt, door de vele beschadigingen en misbruik.

Een voorbeeld is hoe de natuur, hoe kwetsbaar zij ook is, zich altijd weer laat zien en terugkomt, net als onkruid. Zij weet precies hoe zij vanuit een natuurlijk systeem, een natuurlijke intelligentie zich kan herstellen. De behoefte om te overleven is bij ieder levend natuurelement, ook jij bij jou. En niet op de manier zoals wij ‘denken’ te ‘weten’. Zoals we  vaak hebben geleerd.

Levensdraden die vanuit een natuurlijke intelligentie met elkaar verbonden zijn, worden verbonden vanuit jouw innerlijke wijsheid. Het bewuster delen hiervan nodigt uit om collectief intelligenter te worden. Je bent dan op een dieper niveau verbonden met het collectief onbewuste.

Zoals Carl Jung, een Zwitsers psychotherapeut en psychiater schreef over het collectief onbewuste ‘niet persoonlijk verworven, maar aangeboren’. 

06 februari 2023
10:00-12:00 uur
EUR 39.00
Westerpark
Duiveland 13
Zoetermeer

Aanmelden

Ik meld me aan voor Workshop Onzichtbare levensdraden:

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Lees mijn Algemene Voorwaarden.

[Aanvinken voor akkoord gewenst]