Agenda Workshops & Cursussen

Prijzen zijn incl. 21% btw voor particulieren en excl. 21% btw voor bedrijven

Terug naar agenda overzicht

06-06-2020 - Boekpresentatie en Workshop De geheime taal van de natuur

 In verband met de Coronacrisis is de datum nog niet definitief, dit is afhankelijk wat er vanuit de regering wordt bepaald. Je kunt je wel al vrijblijvend inschrijven en ontvang je persoonlijk bericht.

Wordt je eigen natuurcoach!

Deze workshop is verbonden met het boek 'De geheime taal van de natuur'.

Ervaren en verbinden is de beste manier om de geheime taal van de natuur te leren.

De beste verbinding die je met jezelf kan maken is de verbinding met je natuurlijk bewustzijn door het zelf te ervaren in de natuur. Verbinding en her-verbinding naar inzichten en antwoorden. Jouw natuurlijk bewustzijn gaat open en je ziet de wereld ineens vanuit een heel ander perspectief.

Je krijgt nieuwe inzichten in vragen die je hebt.

Met de natuur communiceren voorkomt stress of een burn-out. De natuur brengt antwoord op je levensvragen, werk, relaties, angsten etc. zelfs antwoorden die nog onzichtbaar voor je zijn. Het brengt je fysiek, mentaal en spiritueel ontwikkeling en groei.

Alles onder professionele begeleiding van Ernya.

Tijdens deze ochtend gaan we oefeningen doen die ook in mijn boek 'De geheime taal van de natuur' staan.

Een boek vol informatie over de natuur, natuurcoaching, hoe jij jezelf kan coachen in de natuur, hoe ik werk met de natuur, toegepaste ecopsychologie, 53 zintuigen, oefeningen die jezelf kan doen, kenmerken van de natuur en verhalen (ook eigen verhalen) van clienten en cursisten waar ik de afgelopen 12 jaar met de natuur samen heb gewerkt.

Workshop zonder boek € 50


Mijn boek is 21 februari j.l. uitgekomen en die ontvang jij gratis van mij indien je je hier aanmeldt voor deze unieke ervaring.
Ik schrijf er ook nog een persoonlijke boodschap in.

(Klik op de foto om naar de Facebookpagina te gaan)

Hier kun je zelf het boek bestellen.

edere maand ga ik met deze bijzondere workshop een provincie bezoeken. Wil jij al zo snel mogelijk in jouw provincie deze workshop volgen? Meld je dan aan via het contactformulier, dan zoeken we samen naar een mooie locatie. 

 
 

06 juni 2020
10:00-14:00 uur
65
Natuurtuinen Westerpark
Duiveland 13
2716 BL Zoetermeer
Aanmelden »