Agenda Workshops & Cursussen

Terug naar agenda overzicht

02-12-2017 - Workshop Natuur als Professional

Heb je altijd al willen weten hoe de natuur werkelijk werkt? Hoe de natuur jouw spiegelt en hoe de aantrekkingskracht, zintuigen en intuitie jou verder kunnen helpen bij levensvragen? Deze leuke actieve workshop laat je dat ervaren!

Her-verbinden en verbindingen, synchroniteit en her-conditionering met toegepaste Ecopsychologie, zijn de trefwoorden van deze workshop biedt. Moeilijke woorden, maar het betekent gewoon bij je authentieke zelf te komen, de natuurlijke JIJ en alles om je heen waarmee je verbonden bent, maar niet van bewust bent...nog niet! :-) 
Steeds meer wordt 'groen' ingeburgerd in onze maatschappij. Waarbij de natuur wordt toegepast op verschillende manieren. Ook is het bewezen dat de natuur helpt bij depressies. Een wandeling in de natuur helpt al zoveel om weer in balans te komen. Uiteindelijk zijn wij mensen ook een onderdeel van de natuur en zijn we er te weinig van bewust wat dit voor ons kan betekenen. Wist je dat we 54 zintuigen bezitten?
Deze dag ontmoet je ook andere deelnemers van de cursus. Om elkaar te inspireren en te ondersteunen. Voor cursisten en oud-cursisten van Realeyezation mbt natuur is deze workshop gratis.


Wat gaan we doen?: Ons zelf eerst her-verbinden met de natuur dmv diverse aktiviteiten. Een leuke oefening om jezelf terug te vinden in de natuur tijdens een prachtige wandeling in het natuur gebied van Terra Maris. Het wordt een ware ontdekkingstocht waar de natuur je een handje helpt!
Vond je de workshop inspirerend, uitnodigend en voor herhaling vatbaar? En wil je leren hoe je jezelf meer kunt verbinden met de natuur en jezelf? Na het volgen van de workshop kun je de eerstvolgende maand de cursus online volgen. Het bedrag van de workshop wordt dan in mindering gebracht.

Informatie workshop 'Natuur als Professional' en cursus 'Natuur als Professional'
De cursus is ook geschikt voor wandelcoaches, natuurcoaches, counselors en mensen die met mensen werken, om nog meer verdieping in je werk te vinden.

Komt de datum, locatie en/of tijd je niet uit? Neem dan even contact op met Ernya om een andere datum/tijd of locatie af te spreken.

 

02 december 2017
10.00 - 13.00 uur
50
Westerpark
Duiveland 13
Zoetermeer
Aanmelden »

Lees verder »