Agenda Workshops & Cursussen

De betalingen zijn per persoon, wil je met meerdere personen komen stuur dan even een emailtje.

Terug naar agenda overzicht

11-08-2024 - Minicursus Strandcoaching

De minicursus Strandcoaching is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar die van wandelen in de natuur en het strand houdt en antwoorden zoekt op persoonlijke vragen. Ook geschikt voor coaches om toe te passen tijdens wandelingen.

Het strand en de duinen bieden zoveel meer dan je op het eerste gezicht zou denken. Denk hierbij aan het zand, de wind, de zee, vogels en andere onderdelen die je onderweg tegenkomt. De synchroniciteit brengt ook vaak onverwachtse dingen op je pad, zoals iets wat iemand had verloren onderweg, welke mij liet nadenken over de betekenis hiervan. Iedere wandeling brengt altijd kadootjes en wie wilt er nu geen kadootjes onvangen?!

Je leert tijdens deze minicursus hoe de onderdelen van de natuur jou kunnen leren vanuit een ander perspectief naar je eigen leven te kijken en daarnaar te handelen. Mooie uitzichten die inzichten brengen met leuke activiteiten en jezelf opnieuw her-verbinden met de natuur. We zijn tenslotte allemaal een onderdeel van de natuur, welke ook met ons communiceert. 

Onderweg naar het strand zijn er diverse activiteiten en opdrachten die je leren hoe je het duingebied en het strand kan toepassen op je eigen hulpvragen en hoe je hier antwoord op vindt. De natuur helpt je de antwoorden te vinden en de natuur is er altijd voor jou!

Voor coaches: Deze minicursus is ook zeer geschikt voor startende coaches of coaches die al met mensen werken als extra toevoeging tijdens je gesprekken bij de zee en duinen met clienten. Ook kun je tijdens de workshop ontdekken waar jouw voorkeur naar uit gaat en met welke middelen je allemaal kunt werken. Denk hierbij aan het weer, ook een onderdeel van de natuur, wat vind je op het strand, hoe werkt het getij op je etc. De workshop is gebaseerd op toegepaste Ecopsychologie waar alles met elkaar verbonden is met de natuur. Heb je vragen, stel ze gerust.

 
Tips: makkelijk zittende kleding aangepast aan het weer, makkelijke wandelschoenen, camera, notitieblokje en ga vooraf naar het toilet. ;-) Neem voor onderweg wat eten en drinken mee. 

Mocht je na de workshop zijn geinteresseerd in een certificatie, of verdieping in je werk of willen starten als Natuurcoach, kun je in je eigen tijd en tempo de Cursus Wandel- en Natuurcoaching volgen. Je kunt uiteraard ook kiezen uit de een van de modules die je aanspreken. Je kunt altijd eerst kennismaking met de Workshop voor Wandel- en Natuurcoaching om te kijken wat de cursus inhoudt en of het bij jou past.

Bij onweersverwachting gaat de workshop niet door, je krijgt hierover persoonlijk bericht. En wordt er samen met jou naar een andere datum gekeken. 

11 augustus 2024
10.00 - 15.00 uur
EUR 120.00
Natuurgebied Meijendel
Meijendelseweg 36
Wassenaar

Aanmelden

Ik meld me aan voor Minicursus Strandcoaching:

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Lees mijn Algemene Voorwaarden.

[Aanvinken voor akkoord gewenst]

Lees verder »