Agenda Workshops & Cursussen

Prijzen zijn incl. 21% btw voor particulieren en excl. 21% btw voor bedrijven

Terug naar agenda overzicht

14-11-2020 - Workshop Strand & Natuur coaching

Tijdens de Corona situatie wordt de workshop uitsluitend aan maximaal 2 personen tegelijk gegeven en met de nodige afstand tijdens het wandelen.

Deze datum is nog niet zeker ivm een voetblessure van Ernya. Heb je wel zin in deze workshop kun je je al vrijblijvend aanmelden en ontvang je persoonlijk bericht van Ernya of deze workshop doorgaat of wordt verzet. 

Workshop Strand & Natuur coaching is geschikt voor iedereen die van wandelen in de natuur houdt en van de zee. Mooi inzichten, uitzichten, leuke activiteiten en jezelf opnieuw her-verbinden met de natuur. We wandelen door het natuurgebied van Meijendel door de duinen naar het strand toe. Onderweg zijn er diverse activiteiten en opdrachten die je leren hoe je het duingebied en het strand kan toepassen. Heb je vragen, de natuur helpt je de antwoorden te vinden!

Ook is deze workshop zeer geschikt voor startende coaches of coaches die al met mensen werken als extra toevoeging tijdens je gesprekken met clienten. Ook kun je tijdens de workshop ontdekken waar jouw voorkeur naar uit gaat en met welke middelen je allemaal kunt werken. Denk hierbij aan het weer, ook een onderdeel van de natuur, wat vind je op het strand, hoe werkt het getij op je etc. De workshop is gebaseerd op toegepaste Ecopsychologie waar alles met elkaar verbonden is met de natuur. Heb je vragen, stel ze gerust.

We ont-moeten elkaar bij het pannekoekrestaurant Meijendel, voor een kennismaking, uitleg en een kopje koffie.
Tijdens de wandeling over het strand, worden er verschillende activiteiten toegepast om zelf te ervaren hoe je als coach samen met de natuur kan samenwerken en specifiek wat je op het strand tegen kan komen en kan gebruiken voor natuurlijke bewustwording.
Mocht je na de workshop zijn geinteresseerd in een certificatie, of verdieping in je werk als Natuur- of Strandcoach, kun je in je eigen tijd en tempo de cursus Wandel- en Natuurcoaching volgen. Je kunt uiteraard ook kiezen uit de modules die je aanspreken.

14 november 2020
10.00 - 16.00 uur
110.00 p.p.
Wassenaarse slag
Meijendellseweg 38
Wassenaar
Aanmelden »

Lees verder »