Agenda Workshops & Cursussen

Terug naar agenda overzicht

27-01-2018 - Workshop Strand & Natuur coaching

Workshop Strand & Natuur coaching is een samenvoeging van de workshops Strandcoaching en de workshop Aspirant Wandel- en Natuurcoaching. Zeer geschikt voor coaches die al met mensen werken als extra toevoeging tijdens je gesprekken met clienten. Ook kun je tijdens de workshop ontdekken waar jouw voorkeur naar uit gaat en met welke middelen je allemaal kunt werken. Denk hierbij aan het weer, ook een onderdeel van de natuur, wat vind je op het strand, hoe werkt het getij op je etc. De workshop is gebaseerd op toegepaste Ecopsychologie waar alles met elkaar verbonden is met de natuur. Heb je vragen, stel ze gerust.

We ont-moeten elkaar bij het pannekoekrestaurant Meijendel, voor een kennismaking, uitleg en een kopje koffie.
Tijdens de wandeling over het strand, worden er verschillende activiteiten toegepast om zelf te ervaren hoe je als coach samen met de natuur kan samenwerken en specifiek wat je op het strand tegen kan komen en kan gebruiken voor natuurlijke bewustwording.
Mocht je na de workshop zijn geinteresseerd in een certificatie, of verdieping in je werk als Natuur- of Strandcoach, kun je in je eigen tijd en tempo de cursus Wandel- en Natuurcoaching volgen. Je kunt uiteraard ook kiezen uit de modules die je aanspreken.

27 januari 2018
10.00 - 14.00 uur
110.00 p.p.
Strand
Meijendellseweg 38
Wassenaar
Aanmelden »

Lees verder »