Agenda Workshops & Cursussen

De betalingen zijn per persoon, wil je met meerdere personen komen stuur dan even een emailtje.

Terug naar agenda overzicht

24-05-2024 - Inner Colors (kleurenreading)

"Inner Colors" is een kleurenreading van jouw aura kleuren en de kleuren die je gebruikt bij het inkleuren van de 'Color Circle'.

Ieder mens heeft een astraal lichaam (energie die zichtbaar is voor sommige, zoals mijn man die nog 2% zicht heeft). Deze energie bestaat uit verschillende kleuren en zijn constant in beweging. 

Deze kleuren kunnen je duidelijkheid geven waar je op dit moment in je leven bent en waar je naar toe wilt.  Het zijn innerlijke processen die zichtbaar worden in je aura, het energetisch veld wat ieder levend wezen heeft.

De kleuren zijn waarneembaar buiten EN binnen jezelf! Je kent vast de uitdrukking: "Je bent wat je uitstraalt". Zit je even niet lekker in je vel dan wordt dat (onbewust) zichtbaar voor anderen. Anderen kunnen het zien aan je.

Tijdens de reading ervaar je wat de kleuren jou vertellen, wat aandacht nodig heeft in je leven en wat je nodig hebt om je doelen te verwezenlijken op het gebied van gezondheid, werk, liefde, relaties en levensvragen.

'Color Circle' is een cirkel die je zelf gaat inkleuren in verschillende vakjes. Ieder vakje staat voor iets.
Ernya helpt je daarbij door de kleuren te lezen en te onderzoeken. Deze te vertalen en jou zelf de antwoorden te leren te vinden.

Komt de dag of tijd je niet uit,  stuur je voorkeuren dan per email naar Ernya dan plannen we samen een andere dag en/of tijd in.

Wil je liever geen workshop met anderen volgen dan kun je ook individueel een afspraak maken of met een paar mensen bij jouw thuis een reading ontvangen, email mij even dan plannen we een afspraak in. 

24 mei 2024
19.30 - 21.30 uur
EUR 39.00
Atelier Ernya
Duiveland, 13
2716 BL Zoetermeer, Zuid Holland

Aanmelden

Ik meld me aan voor Inner Colors (kleurenreading):

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Lees mijn Algemene Voorwaarden.

[Aanvinken voor akkoord gewenst]