Agenda Workshops & Cursussen

Prijzen zijn incl. 21% btw voor particulieren en excl. 21% btw voor bedrijven

Terug naar agenda overzicht

03-10-2021 - Online Cursus Eco-Art deel I of deel II

De online cursus Eco-Art deel I en deel II, is een bijzondere, mindfullness en creatieve cursus vanuit Amerika waar ik de opleiding voor gevolgd heb bij Dr. Theresa Sweeney (RIP). Zij heeft net als ik, ook de cursussen gevolgd voor toegepaste Ecopsychologie bij PNC

De cursus combineert kunst met een variatie van natuuraktiviteiten, om de kracht van beide te verbeteren en de natuur te laten spreken. Geen kunsternaars talenten noodzakelijk! Het is geen cursus in kunst, of een officiele kunstzinnige therapie, meer een introductie met een unieke wijze van zelfontdekkingstool die ook toegepast kunnen worden in counseling/coaching en gesprekstherapieen of persoonlijke groei. 

Tijdens het werken door deze leerzame series, zul je met een beter gevoel leren hoe kunst maken je het vermogen geeft om de lessen uit natuurlijke wereld te onderzoeken. Met hulp van kunst, wordt je bewuster over de rol  van de natuur, om een gezond evenwicht tussen je innerlijk en aangeboren natuurlijke wijsheden, welke jouw geboorterecht is te handhaven. De activiteiten in deze cursus brengen plezier, creatief en het beste van allen, versterkend


Wil je liever de cursus 'life' volgen kan dat ook, meld dat bij je aanmelding.
Ieder deel heeft 7 lessen met opdrachten in de natuur en creatieve akties.
Gedurende 7 weken helpt Ernya je bij zowel de opdrachten als het theoretische gedeelte.
Heb je deel I voltooid, meld je dan gelijk aan voor deel II. 


Life: We werken gedurende 7 weken aan de opdrachten (in de natuur), uitwerkingen (in het atelier).

Online: Je kunt ieder moment starten. De cursus wordt in delen naar je toegezonden, waarmee je thuis werkt en opstuurt naar Ernya, waarna je feedback ontvangt. Inclusief 3 bijeenkomsten in het atelier te Zoetermeer (niet verplicht), op afspraak een videochat naar behoefte. 

Op andere dagen en/of tijden ook mogelijk, neem hiervoor even contact op met Ernya.

Zodra je deel I hebt afgerond, kun je je inschrijven voor deel II. Lees hier verder>>

Wil je gebruik maken van de korting en je aanmelden voor de gehele cursus (14 lessen), vermeld bij je aanmelding; Gehele cursus.

 

 

03 oktober 2021 iedere 1e zondag van de maand
nvt
265.00
Realeyezation
Duiveland 13
Zoetermeer
Aanmelden »

Lees verder »