Agenda Workshops & Cursussen

De betalingen zijn per persoon, wil je met meerdere personen komen stuur dan even een emailtje.

Terug naar agenda overzicht

01-09-2022 - Cursus Eco-Art Life

Kom jij wel eens vaak natuurelementen tegen in je leven en denk je dat het toeval is?

De cursus Eco-Art therapie combineert kunst met een variatie van natuuraktiviteiten, om de kracht van beide te verbeteren en de natuur te laten spreken. Geen kunsternaars talenten noodzakelijk! Het is geen cursus in kunst, of een officiele kunstzinnige therapie, meer een introductie met een unieke wijze van zelfontdekkingstool die ook toegepast kunnen worden in counseling/coaching en gesprekstherapieen of persoonlijke groei. 

Tijdens het werken door deze leerzame series, zul je met een beter gevoel leren hoe kunst maken je het vermogen geeft om de lessen uit natuurlijke wereld te onderzoeken. Met hulp van kunst, wordt je bewuster over de rol  van de natuur, om een gezond evenwicht tussen je innerlijk en aangeboren natuurlijke wijsheden, welke jouw geboorterecht is te handhaven. De activiteiten in deze cursus brengen plezier, creatief en het beste van allen, versterkend.

De cursus is inclusief materialen, het enige wat je zelf dient mee te nemen is een schildersdoek. 

 


Life: We werken gedurende 14 lesdagen (1 lesdag per week) aan de opdrachten (in de natuur), uitwerkingen (in het atelier) en plannen samen de dagen in. 

Online: Je kunt ieder moment starten. De online cursus geeft je een heel jaar toegang. Je ontvangt persoonlijk feedback van Ernya en je hebt contact op het forum. De cursus is inclusief 3 bijeenkomsten in het atelier te Zoetermeer (niet verplicht), op afspraak een videochat naar behoefte. 

Op andere dagen en/of tijden ook mogelijk, neem hiervoor even contact op met Ernya.

  Lees hier verder>>

01 september 2022 14 lesdagen
10.00-12.00 uur
EUR 350.00
Realeyezation
Duiveland 13
Zoetermeer

Aanmelden

Ik meld me aan voor Cursus Eco-Art Life:

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Lees mijn Algemene Voorwaarden.

[Aanvinken voor akkoord gewenst]

Lees verder »