Agenda Workshops & Cursussen

Prijzen zijn incl. 21% btw voor particulieren en excl. 21% btw voor bedrijven

Terug naar agenda overzicht

24-07-2021 - Workshop Spiegelhond

De workshop Spiegelhond wordt 2x per jaar gegeven en is gericht op leren, voelen, intuitie, ervaren en ontdekken en leren van onze spiegelhond CekiyaZij is een zeer gevoelige, lieve en nieuwsgierige Schotse collie, waar ik mee werk.

Heb jij vragen over jezelf? Heb jij zelf een huisdier of persoon verloren en hier veel verdriet van? Wil je leren hoe je onbewust bij anderen overkomt? Wil je graag sterker in je kracht staan? Wil je meer assertiever reageren? En zo zijn er nog veel meer vragen die je kan stellen. 

Cekiya reageert op jouw onderbewustzijn en energie. Werken met haar geeft een diepere manier van werken met zelfreflectie. Zij nodigt jou ook uit om in de spiegel van jezelf te kijken. Wij zijn vaak alleen bewust van communiceren met woorden. Maar wat vertelt jouw lichaamstaal en jouw energie, jouw non-verbale communicatie? Welke woorden gebruik je het meest en welk effect heeft dit en je gedrag op jezelf en anderen?Welke gedachten spelen een grote rol in je leven en hoe pikt Cekiya dit op? 
Leiding geven - Assertiviteit - Zelfreflectie - Intuitie - Innerlijk kind - Zintuigen - Communicatie (verbaal en non-verbaal) - Motivatie - Inspiratie zijn een paar kernwoorden die tijdens de workshop worden geleerd. Ook speelt de natuur een grote rol tijdens deze workshop. Om op natuurlijke wijze dichter bij jezelf te komen en te leren van Cekiya en Ernya. 

Iedere deelnemer krijgt individuele aandacht en mag een vraag stellen waar we mee aan de slag gaan. Iedere deelnemer maakt individueel kennis met Cekiya gaat leuke opdrachten samen met haar doen. Aan het eind van de workshop is er een evaluatie en kun je nog dingen opschrijven als je wilt. 

Aantal deelnemers is beperkt; maximaal 6 personen ivm individuele aandacht en uit bescherming voor Cekiya. 
Deze workshop is ook heel geschikt voor kleine groepjes mensen in het bedrijfsleven.
Wie is er nu werkelijk een leider? En op welke wijze motiveer je elkaar? Leer elkaar en jezelf kennen en ontdekken op deze bijzondere manier! Neem gerust contact op met Ernya om e.e.a. vrijblijvend te bespreken. 

Wil je meer lezen over Spiegelhond, lees dan de weblog. Wil je deze workshop ook ervaren, schrijf je dan hier in. 
Namens Cekiya en mij; Tot een volgende ont-moeting!

Ben je geinteresseerd om met je eigen hond deze workshop te volgen, kan dat ook. Je leert dan ook je eigen hond te 'lezen'.
Dit wordt alleen individueel gegeven. Neem hiervoor ook even contact op met Ernya om een afspraak te maken. 

Er zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden. 
a. jouw hond is zeer sociaal (naar mens en dier) en absoluut niet agressief

b. jouw hond heeft 1 of meerdere hondentrainingen gevolgd bij een erkende hondenschool

c. jouw hond is gecastreerd of gesteriliseerd

Bij onweersverwachting gaat de workshop niet door, je krijgt hierover persoonlijk bericht. En wordt er samen met jou naar een andere datum gekeken. 

24 juli 2021
10.00-12.00 uur
35
Meijendel
Meijendellseweg 38
Wassenaar
Aanmelden »

Lees verder »