Agenda Workshops & Cursussen

De betalingen zijn per persoon, wil je met meerdere personen komen stuur dan even een emailtje.

Terug naar agenda overzicht

07-07-2024 - Mindfulness wandeling

Mindfulness wandelen is kort gezegd 'wandelen met aandacht voor jezelf en leren leven in het NU'. 
In het boeddhisme is mindfulness een directe lichaam en geest bewustwording van het huidige moment. Deze bewustwording  omvat bewustzijn van iemands lichaam, van sensaties en zintuigen, van mentale toestanden en van alles, zowel binnen als buiten zichzelf.

Wandelen is gezond, zowel voor lichaam en geest. Maar bewuster wandelen (met leuke mindfulness oefeningen) brengt je dichter bij jezelf en in verbinding met wat voor jou belangrijk is. Verwachtingen van anderen spelen een grote rol in ieders leven en kunnen daardoor stress of angst veroorzaken. Ook je eigen gedachten kunnen je blokkeren om op het juiste pad te komen.

Iedere maand wordt de workshop gegeven, in principe op iedere laatste zondag van de maand. Je kunt je nu al hier aanmelden en de datum erbij vermelden wanneer jij het liefst mee wandelt. 

Zit je veel in je denken en is het moeilijk om bij je gevoel te komen? Wil jij weer meer bij je gevoel komen?
Heb jij stress of angstgevoelens en deze niet meer of minder aanwezig laten zijn?
Luister je goed naar jezelf en wordt er door anderen naar jou geluisterd? Wil je weer gehoord worden door jezelf en anderen?  
Hoe zit jij in je vel? Sta je iedere dag op met zin in de dag?
Sleep jij nog dingen vanuit het verleden met je mee of denk je veel na over de toekomst? Zou er uit jouw rugzak wel wat mogen verdwijnen om het lichter te maken en wil je weer vertrouwen in je toekomst hebben?

Herken jij jezelf in bovenstaande vragen? Of heb je een andere vraag? Neem je vraag gerust mee tijdens de wandeling, er wordt aandacht aan gegeven en worden de antwoorden duidelijk voor je tijdens deze wandeling. 

Iedere laatste zondag van de maand of op afspraak. Wil je een individuele wandeling inplannen op een andere dag, dan kan dat ook. Neem hiervoor even contact op met Ernya.
Klik hier voor meer informatie>>

Bij onweersverwachting gaat de workshop niet door, je krijgt hierover persoonlijk bericht. En wordt er samen met jou naar een andere datum gekeken. 

07 juli 2024
10:00-12:00 uur
EUR 39.00
Westerpark Zoetermeer
Duiveland 13
Zoetermeer

Aanmelden

Ik meld me aan voor Mindfulness wandeling:

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Lees mijn Algemene Voorwaarden.

[Aanvinken voor akkoord gewenst]