Agenda Workshops & Cursussen

De betalingen zijn per persoon, wil je met meerdere personen komen stuur dan even een emailtje.

Terug naar agenda overzicht

12-05-2024 - Cursus Natuur als Professional

Spreekt de natuur jou aan? En wil je leren hoe je jezelf meer kunt verbinden met de natuur, jezelf en je omgeving?
Je kunt ook iedere maand individueel starten in overleg met Ernya om samen een datum te bepalen.

Op deze dag ga je kennis maken met de cursus, je medecursisten, mijzelf en wat de natuur jou kan leren. Na deze dag, kan je in je eigen tempo online de cursus gaan volgen met vele leuke, spannende en boeiende aktiviteiten in de natuur. Ook geeft de cursus jaarlijks 4 gratis life bijeenkomsten voor de cursisten en oud-cursisten. Je kiest zelf daarna of je de cursus life of online wilt volgen.

De cursus heeft 9 hoofdstukken, welke 1x per maand wordt behandeld.
9 Maanden: Voor life cursisten is dit 1 studiedag (10.00-13.00 uur) per maand inbegrepen, welke onderling worden ingepland. 
1 Jaar: Voor de online cursisten kun je zelf bepalen wanneer je de opgaves per hoofdstuk instuurd per email, je hebt hier 1 jaar lang de tijd voor. 

Her-verbinden, synchroniciteit en her-conditioneringen met toegepaste Ecopscyhologie, zijn de trefwoorden van deze cursus. Steeds meer wordt 'groen' ingeburgerd in onze maatschappij. Waarbij de natuur wordt toegepast op verschillende manieren. Ook is het bewezen dat de natuur helpt bij depressies en burn-outs. Een wandeling in de natuur helpt al zoveel meer om weer in balans te komen. Uiteindelijke zijn wij mensen ook een onderdeel van de natuur en zijn we er te weinig van bewust wat dit voor ons kan betekenen. Wist je dat wij meer dan 53 zintuigen bezitten? 

De natuur als coach en leraar/trainer.
Je leert weer te leven en te werken vanuit de natuurlijkse systemen en verbindingen. Vanuit je eigen innerlijke natuur en authenciteit wordt je her-verbonden met jezelf en je omgeving.

Deze actieve cursus is uniek in Nederland en heeft al velen mogelijkheden gegeven aan mensen, die op zoek waren naar vertrouwen in zichzelf en hun omgeving en mogelijkheden in hun werk met de natuur. Wat kan de natuur jouw vertellen? 

Na deze cursus is de natuur een belangrijke bron om je verder te helpen in je leven en/of werkmogelijkheden.
Iedere eerste van de maand ontvang je een hoofdstuk, waar je ruim de tijd voor heb. Totaal zijn er 9 hoofdstukken en kun je gedurende 9 maanden gaan ontdekken wat de natuur je te bieden heeft en welke geheimen zich manifesteren.
Je hebt ook altijd de keuze om zelf te bepalen of je een kortere tijd nodig hebt. 

Je kunt deze cursus life of online volgen. Ieder jaar is er een Extra bijeenkomst Natuur (gratis) waar alle cursisten Natuur bij elkaar komen in het natuur gebied Meijendel om daar met elkaar ervaringen en verhalen te delen, je bent van harte welkom . 

Meer informatie>>

'De deur naar echte vrijheid!'

Je kunt ook eerst een Kennismakingsworkshop Natuur als Professional volgen.
Op de Agenda zie je wanneer de kennismakingsworkshop plaatsvinden. Komt de datum, locatie en/of tijd je niet uit?
Neem dan even contact op met Ernya om een andere datum/tijd of locatie af te spreken.

Bij onweersverwachting gaat de workshop niet door, je krijgt hierover persoonlijk bericht. En wordt er samen met jou naar een andere datum gekeken. 

12 mei 2024 Volgens afspraak
10.00-13.00 uur
EUR 580.00
Westerpark
Duiveland 13
Zoetermeer

Aanmelden

Ik meld me aan voor Cursus Natuur als Professional:

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Lees mijn Algemene Voorwaarden.

[Aanvinken voor akkoord gewenst]

Lees verder »