Agenda Workshops & Cursussen

Terug naar agenda overzicht

01-08-2017 - Cursus Natuur als Professional online

Spreekt de natuur jou aan? En wil je leren hoe je jezelf meer kunt verbinden met de natuur, jezelf en je omgeving?
De cursus Natuur als Professional wordt maandelijks gestart online. Je kunt iedere maand individueel starten. Indien er meer mensen de cursus volgen, wordt je met elkaar in contact gebracht via 'Rainbow Teachers', een uniek gratis lidmaatschap in een besloten groep. Daarnaast heeft de cursus 3 gratis life bijeenkomsten voor de cursisten en oud-cursisten.

Her-verbinden, synchroniteit en her-conditioneringen met toegepaste Ecopscyhologie, zijn de trefwoorden van deze cursus. Steeds meer wordt 'groen' ingeburgerd in onze maatschappij. Waarbij de natuur wordt toegepast op verschillende manieren. Ook is het bewezen dat de natuur helpt bij depressies en burn-outs. Een wandeling in de natuur helpt al zoveel meer om weer in balans te komen. Uiteindelijke zijn wij mensen ook een onderdeel van de natuur en zijn we er te weinig van bewust wat dit voor ons kan betekenen. Wist je dat wij 54 zintuigen bezitten? 

De natuur als coach en leraar/trainer. Je leert weer te leven en te werken vanuit de natuurlijkse systemen en verbindingen. Vanuit je eigen innerlijke natuur en authenciteit wordt je weer her-verbonden met jezelf en je omgeving.
Deze actieve cursus is uniek in Nederland en heeft al velen mogelijkheden gegeven aan mensen, die op zoek waren naar vertrouwen in zichzelf en hun omgeving. Wat kan de natuur jouw vertellen? Na deze cursus is de natuur een belangrijke bron om je verder te helpen in je leven  en/of werkmogelijkheden.
Iedere eerste van de maand ontvang je de hoofdstukken. Totaal zijn er 9 hoofdstukken en kun je gedurende 9 maanden gaan ontdekken wat de natuur je te bieden heeft en welke geheimen zich manifesteren.

Je mag de cursus in 9 maandelijkse termijnen voldoen van € 55 per maand. Geef dit even aan in je aanmelding.

Meer informatie>>

'De deur naar echte vrijheid!'

Je kunt ook eerst een Kennismakingsworkshop Natuur als Professional volgen.
Op de Agenda zie je wanneer de kennismakingsworkshop plaatsvinden. Komt de datum, locatie en/of tijd je niet uit?
Neem dan even contact op met Ernya om een andere datum/tijd of locatie af te spreken.

01 augustus 2017 iedere 1ste vd maand
nvt
480 incl
nvt
nvt
nvt
Aanmelden »