Agenda Workshops & Cursussen

Prijzen zijn incl. 21% btw voor particulieren en excl. 21% btw voor bedrijven

Terug naar agenda overzicht

24-04-2021 - Workshop 'Wat zit er in mijn rugzak'

Uit mijn boek 'De geheime taal van de natuur' staat een oefening 'Wat zit er in mijn rugzak".
Wil jij deze oefening zelf ervaren geef je dan op voor deze workshop.

Tijdens de Corona situatie wordt de workshop uitsluitend aan maximaal 2 personen tegelijk gegeven en met de nodige afstand tijdens het wandelen.

Heb jij soms het gevoel dat er wel erg veel in je 'rugzak' zit? Dingen die anderen of jijzelf er in stoppen, kunnen op een gegeven moment erg zwaar gaan wegen, waardoor je het gevoel hebt niet vooruit te komen in je leven. Vaak zitten er ook dingen in die jou niet meer dienen en overtollige gewicht met zich meebrengen. 

Tijdens deze workshop gaat de natuur een handje helpen om keuzes te maken wat je werkelijk nodig hebt tijdens je reis door het leven en alles wat belastend is gaan we onderzoeken en loslaten wat je gerust kan achterlaten. Zodat er weer ruimte komt in je rugzak voor nieuwe inspirerende dingen. 

'

 

Locatie: Prachtig verwilderd Westerpark, vlakbij de praktijk Realeyezation vanwaar uit we van start gaan. 

Tijd: Start om 10 uur en de workshop duurt ongeveer 2 uur.

Tip: Makkelijke schoenen en aangepaste kleding mbt het weer en een bijna lege rugzak (uiteraard water en iets om te eten).
Evaluatie en vragen aan het eind van de workshop. 

Stukje uit mijn boek:

'In de natuur is loslaten een onderdeel van het ecologisch evenwicht, om weer verder te groeien en vermenigvuldigen. Bijvoorbeeld; de blaadjes vallen van de bomen, om als voeding voor de aarde te dienen. Hierdoor beschermt de boom zich tegen kou in de herfst en winter om in het voorjaar weer opnieuw te kunnen groeien. Dieren gebruiken takjes om nesten van te maken. Vruchten vallen van struiken en bomen als voeding voor andere onderdelen van de natuur. Leren van de natuur om los te laten, is het begrijpen wat de natuur jou hiermee kan vertellen. 

Heb jij wel eens iets moeten loslaten?

Loslaten is het niet meer vasthouden, wat dat dan ook mag zijn.'

 

24 april 2021
11:00 - 13:00 uur
25
Westerpark
Duiveland 13
Zoetermeer
Aanmelden »