Agenda Workshops & Cursussen

Prijzen zijn incl. 21% btw voor particulieren en excl. 21% btw voor bedrijven

Terug naar agenda overzicht

06-02-2022 - Online Cursus Wandel- en Natuurcoaching

De cursus Wandel- en Natuurcoaching brengt niet alleen een persoonlijke, natuurlijke en intuitieve ontwikkeling. Maar zeker ook professionele ontwikkeling. De tools die deze cursus jou aanreiken geven ook mogelijkheden om met clienten te werken of je eigen praktijk als Natuur- of wandelcoach te beginnen. (English version)

De cursus wordt gegeven in 6 modules en 6 toetsen. Iedere module beschrijft theorie, praktijkvoorbeelden en verschillende opdrachten die je in de natuur gaat uitvoeren. Je hebt levenslang toegang tot de cursus en bepaalt zelf wanneer je examen wilt doen om het certificaat te ontvangen. Jaarlijks worden ook 'life' bijeenkomsten georganiseerd om andere cursisten te ont-moeten en met elkaar te oefenen, sparren en inspiratie op te doen. Dit is niet verplicht, alleen maar leuk. 

Tijdens de cursus wordt je begeleidt door Ernya door middel van feedback op je toets inzendingen en eventuele vragen. Ook is er een speciaal Forum voor 'cursisten Wandel- en Natuurcoaching' opgestart waar je ideeen, inspiratie, vragen, foto's en nog veel meer kwijt kan.  

De cursus is in de volgende 6 modulen verdeeld:
Module 1; Hoe werkt coaching in de Natuur en wat is het verschil tussen Natuurcoaching in en Natuurcoaching met de Natuur?
Module 2; Hoe werk jij als coach in de natuur? Wat spreekt jou het meeste aan? 
Module 3: Welke zintuigen kennen we eigenlijk en worden aangescherpt, zodra we in de natuur zijn? Hoe sterk en wat is intuitie?
Module 4: Welke zintuigen hebben invloed op ons gedrag? Wat kunnen we zelf eraan veranderen?
Module 5: Hoe wil jij je gaan specialiseren mbt jouw doelgroepen?
Module 6: Praktische informatie mbt marketing, netwerken, zorgverzekeraars, eigen praktijk starten.

De cursus kan je op eigen tempo volgen. 

Klik op de logo voor meer informatie over deze online cursus.

 

Meer informatie over de cursus Life en Online kun je hier lezen>>
 

 

06 februari 2022 of zelf te bepalen datum
nvt
528.00
nvt
nvt
nvt
Aanmelden »

Lees verder »