Agenda Workshops & Cursussen

Prijzen zijn incl. 21% btw voor particulieren en excl. 21% btw voor bedrijven

Terug naar agenda overzicht

04-02-2022 - Cursus Eco-Art Life

De cursus Eco-Art therapie combineert kunst met een variatie van natuuraktiviteiten, om de kracht van beide te verbeteren en de natuur te laten spreken. Geen kunsternaars talenten noodzakelijk! Het is geen cursus in kunst, of een officiele kunstzinnige therapie, meer een introductie met een unieke wijze van zelfontdekkingstool die ook toegepast kunnen worden in counseling/coaching en gesprekstherapieen of persoonlijke groei. 

Tijdens het werken door deze leerzame series, zul je met een beter gevoel leren hoe kunst maken je het vermogen geeft om de lessen uit natuurlijke wereld te onderzoeken. Met hulp van kunst, wordt je bewuster over de rol  van de natuur, om een gezond evenwicht tussen je innerlijk en aangeboren natuurlijke wijsheden, welke jouw geboorterecht is te handhaven. De activiteiten in deze cursus brengen plezier, creatief en het beste van allen, versterkend

 


Life: We werken gedurende 14 lesdagen (1 per week) aan de opdrachten (in de natuur), uitwerkingen (in het atelier) en plannen samen de dagen in. 

Online: Je kunt ieder moment starten. De online cursus geeft je een heel jaar toegang. Je ontvangt persoonlijk feedback van Ernya en je hebt contact op het forum. De cursus is inclusief 3 bijeenkomsten in het atelier te Zoetermeer (niet verplicht), op afspraak een videochat naar behoefte. 

Op andere dagen en/of tijden ook mogelijk, neem hiervoor even contact op met Ernya.

  Lees hier verder>>

Coronaregels

 

 

04 februari 2022 14 lesdagen
10.00-12.00 uur
350.00
Realeyezation
Duiveland 13
Zoetermeer
Aanmelden »

Lees verder »