Agenda Workshops & Cursussen

De betalingen zijn per persoon, wil je met meerdere personen komen stuur dan even een emailtje.

Terug naar agenda overzicht

07-08-2024 - Bijeenkomst online cursisten Artcoaching en Intuitief schilderen en tekenen

Twee keer per maand, ben je van harte welkom in het atelier voor de cursisten en oud-cursisten van de cursus Artcoaching en de online cursus Intuitief schilderen/tekenen.

Hier kan je je aanmelden en eventueel  met meerdere data's toevoegen die jou het beste uitkomen (bij opmerkingen), zo is je plekje gereserveerd. Vul de data's in bij 'opmerkingen' wanneer je wilt komen. Heb je een plekje gereserveerd en kom je niet, worden er administratiekosten (€ 25) in rekening gebracht. Er is plaats voor 4 personen per keer. 

Tijd: 2 x per maand woensdags 11.00 uur tot 13.00 uur

Wat zijn de trefwoorden voor de bijeenkomsten?

Ont-moeten: We ontmoeten elkaar  deze dag bij de praktijk Realeyezation in het atelier en maken kennis met elkaar.We werken met gelijkwaardigheid en respect voor elkaar. 

Respect en privacy: Met betrekking tot respect en privacy wordt er gevraagd  geen ongevraagd foto's van mensen te maken.(Indien je toestemming krijgt om foto's van iemand te maken voor commerciele of andere doeleinden, dan mag dit uitsluitend met schriftelijke toestemming van die persoon). 

Belangrijk ook is de privacy met betrekking tot hetgeen er gedeeld wordt. Zelf bepaal je wat je wilt delen en wordt er van ieder verwacht dat dit in deze groep blijft. 

Vragen stellen: Eventuele vragen met betrekking tot de cursus kunnen al ingebracht worden, om deze te bespreken tijdens de bijeenkomst. Noteer je vragen bij deze aanmelding en vermeld ook de module erbij. Oud-cursisten mogen ook een vraag stellen als je al werkt met clienten.

Het programma met aktiviteiten: Die kunnen verschillen per bijeenkomst en zijn ook afhankelijk van het aantal deelnemers. De aktiviteiten kunnen worden aangepast naar aanleiding van de vragen, die vooraf hierbij zijn doorgegeven aan Ernya. Er wordt ook veel geoefend met elkaar in een rollenspel. 

Herhalingen voor oud-cursisten: Het is goed om te herhalen of het geleerde op te frissen. Als je er niet regelmatig mee bezig bent geweest, kan het vervagen en dat zou zonde zijn!  Delen van je eigen ervaringen met elkaar helpt jou en anderen een stapje verder. 

Inspiratie: Laat je vandaag inspireren door elkaar. De cursus geeft veel informatie, maar wat heb je op het moment werkelijk nodig en wat inspireert jou?

Her-ontdekken: Zowel voor de nieuwe cursisten als de oud-cursisten brengt de bijeenkomst de mogelijkheid om jezelf weer te her-ontdekken. Leren stopt nooit en er is altijd groei mogelijk. Nieuwe mogelijkheden brengen nieuwe inzichten.

Eigen inbreng: Jouw eigen inbreng, dat kan door middel van je vragen, is heel belangrijk. Daar het geen cursussen zijn die alleen maar informatie inpompen, maar zelfervaring hoog in het vaandel staan. 

Evaluatie: Aan het eind van de dag een korte evaluatie hoe je de dag hebt ervaren en welke nieuwe ontdekkingen je gedaan hebt.

Ik hoop julie allemaal te mogen ont-moeten! 

07 augustus 2024
11.00-13.00 uur
EUR 0.00
Atelier Ernya
Duiveland 13
Zoetermeer

Aanmelden

Ik meld me aan voor Bijeenkomst online cursisten Artcoaching en Intuitief schilderen en tekenen:

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Lees mijn Algemene Voorwaarden.

[Aanvinken voor akkoord gewenst]