Workshop Earth
Ontdek jezelf op een natuurlijke en creatieve manier, om vervolgens te durven ZIJN wie je bent en welk pad in het leven je wilt gaan volgen!

Earth (Natuur) en Art (Creativiteit) zijn verbonden in de Workshop eARTh.

De workshop begint met een wandeling in de Natuur, waarna we gezamelijk met de nieuw verworven inzichten materialen verzamelen en deze verder bewerken in het atelier om een geheel te vormen. Niets moet, alles mag! Zoals alles in de natuur een geheel is en alles met elkaar verbonden is, wordt je hierdoor ook met jezelf her-verbonden.

We werken met kleine groepjes van maximaal 2 personen, om iedereen de nodige aandacht te kunnen geven, met professionele begeleiding in jouw proces. Velen hebben hun weg gevonden na deze workshop!
Je hoeft absoluut niet te kunnen tekenen of schilderen!

Wil je liever de workshop online volgen? Dat kan ook! 
Je ontvangt een les uit Deel 1 en kunt deze zelf gaan beoefenen en retour sturen voor feedback.
Je kunt hier alvast kijken welke lessen er in Deel 1 zijn. 
Neem hiervoor even contact op met Ernya, dan kunnen we kijken welke les het beste bij je past. 


Wil je in je eigen tijd meer leren over eARTh, kun je de ''life" of "online" de Cursus Eco-Art volgen. Welk is geinspireerd en gebaseerd op toegepaste Ecopsychologie, Eco-Art therapy en Intuitief Schilderen en Mediatief tekenen.

   

 

Coronaperiode
We werken gedurende de Coronaperiode op een veilige en hygienische manier met maximaal 2 personen tegelijk en tijdelijk met een starterset schilderen of een starterset tekenen. Uiteraard mag je ook je eigen materialen meebrengen.
Starterset schilderen: 3D doek 50 x 50 cm, schilderspalet, 2 sets penselen 16 delig, 12 tubes verf en pastelkrijt in een tas.
Starterset tekenen: A3 schetsboek, 10 tekenpotloden, doezelaar, kleurdoos met 36 kleurpotloden, pastelkrijt en gum in een tas.

Geef duidelijk aan bij je aanmelding welk starterset jouw voorkeur heeft.
Er zijn weggooihandschoenen aanwezig die je vrijblijvend mag gebruiken en desinfecterende gel die voor je klaar staat bij aankomst en vertrek.