Workshop Earth
Ontdek jezelf op een natuurlijke en creatieve manier, om vervolgens te durven ZIJN wie je bent en welk pad in het leven je wilt gaan volgen!

Earth (Natuur) en Art (Creativiteit) zijn verbonden in de Workshop eARTh.

De workshop begint met een wandeling in de Natuur, waarna we gezamelijk met de nieuw verworven inzichten materialen verzamelen en deze verder bewerken in het atelier om een geheel te vormen. Niets moet, alles mag! Zoals alles in de natuur een geheel is en alles met elkaar verbonden is, wordt je hierdoor ook met jezelf her-verbonden.

We werken met kleine groepjes in het atelier van maximaal 2 personen, om iedereen de nodige aandacht te kunnen geven, met professionele begeleiding in jouw proces. Velen hebben hun weg gevonden na deze workshop!
Je hoeft absoluut niet te kunnen tekenen of schilderen!

Ook geschikt voor bedrijven die behoefte hebben aan een Intervision Training die gebaseerd op de methode eARTh; waar je op het moment staat, wat de doelen zijn, hoe daar te komen en ook welke overtuigingen en emoties deze met zich meebrengen. Mensen die in balans zijn met zichzelf, kunnen grootste doelen behalenk en een lager ziekteverzuim met zich meebrengen.

Wil je liever de workshop online volgen? Dat kan ook! 
Je ontvangt een les uit Deel 1 en kunt deze zelf gaan beoefenen en retour sturen voor feedback.
Je kunt hier alvast kijken welke lessen er in Deel 1 zijn. 
Neem hiervoor even contact op met Ernya, dan kunnen we kijken welke les het beste bij je past. 


Wil je in je eigen tijd meer leren over eARTh, kun je de ''life" of "online" de Cursus Eco-Art volgen. Welk is geinspireerd en gebaseerd op toegepaste Ecopsychologie, Eco-Art therapy en Intuitief Schilderen en Mediatief tekenen.

   

 

We werken gedurende de Coronaperiode tijdelijk met een starterset schilderen of een starterset tekenen.
Uiteraard mag je ook je eigen materialen meebrengen.
Geef duidelijk aan bij je aanmelding welk starterset jouw voorkeur heeft of dat je je eigen materialen meebrengt. 
Er zijn weggooihandschoenen aanwezig die je vrijblijvend mag gebruiken en desinfecterende gel die voor je klaar staat bij aankomst en vertrek.