Bosbaden komt vanuit een Japanse therapie Shinrin-yoku in de jaren '80. Een behoefte om te ontstressen in de natuur. Ook wel bostherapie genoemd. In de jaren '60 was Ecopsychologie hier al mee bezig; de natuur leert, heelt en ontstrest. En oude culturen, zoals de Native Americans leefden niet allleen in de natuur, maar SAMEN met de natuur. 

Bosbaden is langzaam wandelen in de natuur, om zo je nog meer te verbinden met jezelf en de natuur. Het werkt helend en ontspannend, veel stress komt vrij en je krijgt weer lucht en ruimte in je hoofd. 

Langzaam wandelend met al je zintuigen brengt je dichter bij jezelf. 

De natuursessie die ik erbij geef is gericht op hetgeen er op jouw pad komt. Dit kan zijn een boom, bloem, plant, dier en nog veel meer wat er in de natuur te vinden is. De boodschappen die de natuur voor jouw heeft, worden aan je uitgelegd. Op vragen worden antwoorden gegeven tijdens de natuursessie.

Alleen op iedere 1ste zondag van de maand geef ik een Bosbad met natuursessie gratis!
Speciaal voor mensen die het financieel wat minder hebben. 
Je hoeft je alleen maar aan te melden in de AGENDA bij de 1ste zondag van de maand.
Wil je op een andere dag individueel een bosbad met natuursessie ontvangen? Neem dan even contact op met vermelding welke dag en tijd jouw voorkeur naar uit gaat. Je ontvangt dan binnen 24 uur een antwoord.