De workshop en de cursus Mandala's en Zendala's tekenen is geschikt voor iedereen.

Mandala is Sankriet (oude taal) voor Cirkel, zonder begin of eind. Het tekenen en kleuren brengt ontspanning en werkt mediatief.
Even helemaal uit je denken komen. De mandala is van oorsprong Hindoeistisch, maar wordt ook veel in het Tibetaans Boeddisme en bij Native Americans gebruikt. Het is een generieke term voor een plan, kaart of geometrisch patroon die metafysisch of symbolisch de komos uitbeeldt. Ook in de natuur kun je mandala's terugvinden, denk hierbij aan een schelp, de ringen van een boomstam, een roos en nog veel meer. De mandala werkt ook therpeutisch, waar je vrijblijvend van de proffesionaliteit van Ernya gebruik kunt maken. 

Tijdens de workshop maak je een intuitieve mandala of een zendala. 
De cursus is gericht op het zelf leren maken en inkleuren van diverse vormen van een mandala met iedere maand 4 lessen. 
Je ontvangt ook een hands-out en thuisopdrachten en reflectievragen, waar je vrijblijvend aan je bewustwording kan werken.

Cursus omvat o.a. de volgende onderdelen;  Intuitieve Mandala,  Cirkels en vierkanten, Symbolieken, Nummerologie, Geboortemandala, Zendala, Keltisch vlechtwerk en de Chakra's. 

Intuitieve Mandala's tekenen is een heerlijke bezigheid en geeft mooie resultaten. Daarnaast leer je ook wat de vormen en kleuren je vertellen van het moment in je leven, verleden en toekomst.

 "Zomergevoel" - Ernya

Je kunt ook kiezen om bestaande Mandala's te leren tekenen of inspiratie op te doen mbt symbolieken, vorm, patroon en kleuren.

 "Medicijnwiel" - Ernya

Zendala's zijn cirkels met patronen. Er zijn vele bestaande patronen, maar je kunt ook zelf patronen verzinnen.

 "Open oog" - Ernya