E-Coaching is een professionele online coaching en counselling service, die Ernya je graag aanbiedt.  Zeker in deze tijd is het een snelle en makkelijke manier om hulp te ontvangen op dagen en tijden dat het jou uitkomt. Een investering om je blokkades op te ruimen, een luisterend oor bij angst, verdriet en/of depressie. Zoeken naar nieuwe mogelijkheden in je werk, leven of relaties. Je staat er niet meer alleen voor! 
Ernya werkt sinds 2008 op professionele wijze met haar clienten, ieder is uniek en zijn haar sessies clientgericht. 

Je kunt via email eerst een gratis whatsapp videochat (15 minuten) aanvragen , waarna gekeken wordt wat voor jou het beste werkt met betrekking tot je hulpvraag. Meld daarbij alvast de data's en tijden die jouw het beste uitkomen en geef je mobielnummer hierbij door, zodat Ernya je kan uitnodigen.

 

  • Kies je om door te gaan via viodeochat via Whatsapp, dan ontvang je een formulier. Die je ingevuld en getekend retour stuurt.
  • Kies je om door te gaan via emailbericht, dan ben je vrij om je vragen in te sturen waar je binnen 24 uur 'antwoord' ontvangt.

Je ontvangt inzicht-gevende vragen, waarop je zelf je antwoord gaat ontdekken onder professionele begeleiding van Ernya.
Hierdoor leer je zelfstandig alle levens-, werk- of relatie- gereleteerde vragen zelf te kunnen beantwoorden en oplossingen te vinden, nu en in de toekomst!

 


We hebben allemaal wel eens even een luisterend oor nodig en ondersteuning in onze persoonlijke- en professionele ontwikkeling, relaties, werk, zoektocht naar onze passie, bewustwording, spiritualiteit, gezondheid, verlies en rouwverwerking, ouderschap en een luisterend oor bij angst en verdriet. Blijf niet langer malen met vragen in je hoofd! Maak weer opnieuw ruimte in je hoofd om weer van het leven te genieten! 

Ernya geeft geen antwoorden, wel spiegelt ze jouw vraag met de juiste vragen, die je zelf kan beantwoorden. Hier ligt vaak het antwoord waar je naar op zoek bent. Indien je verder wilt praten met Ernya, dan kun je een afspraak maken voor een gratis intake gesprek om vervolgens samen te kijken welke vorm van therapie jouw ondersteuning kan geven bij jouw vragen. Je wordt altijd op professionele wijze geholpen met respect voor privacy en geheimhouding.

Stuur, wanneer jij er klaar voor bent,  een email om een gratis intakegesprek in te plannen met een paar voorkeurdagen en tijden naar info@realeyezation.nl, welke staat op het contactformulier, met vermelding bij onderwerp: E-coachingsvraag. Je ontvangt dan binnen 24 uur antwoord.