Agenda Workshops & Cursussen

Terug naar agenda overzicht

16-06-2018 - 30-dagen RealEYEzation Challenge

Iedere eerste zaterdag van de maand, gaat de 30-dagen Realeyezation Challenge weer van start! 
Je kan iedere zaterdag starten, individueel of met een groepje.
Ook kun je de hele challenge aanschaffen als coach of particulier voor inspiratie of zelfbewustzijn.
Er zijn al vele coaches voorgegaan, die hiermee willen gaan werken. 

Wil jij ontdekken hoe je stress of een burnout kan voorkomen? 
Tijdens het onderzoek vorig jaar is gebleken dat 60% de challenge kon voltooien. Dat betekent dus dat 40% niet in staat was om welke reden dan ook om een half uurtje per dag vrij te maken voor zichzelf. Of zich over hun tijdsgrens lieten uitdagen, door er veel meer tijd in te stoppen dan werd gevraagd. Dit alleen al is een feit dat het moeilijk blijkt voor mensen om die rust, die uitdaging om tijd voor jezelf en aan jezelf te gunnen. Hoe belangrijk is rust en tijd voor jou?

Ga jij de uitdaging met jezelf aan? 

Je kunt kiezen of de Realeyezation Challenge alleen te gaan doen. Dan ontvang je de gehele challenge per email. Of dat je feedback ontvangt van Ernya waar je gecoacht wordt tijdens deze challenge. Prijzen vind je op de webpagina onder E-coaching.

Geef dit wel even aan bij de aanmelding!

Wat kun je leren tijdens deze leuke, afwisselende en bijzondere challenge?
Je leert om te focussen op 1 ding tegelijk en wat je kan helpen om overzicht in je dagelijkse leven te krijgen. Daarnaast ontwikkel je je intuitie, creativiteit en je zintuigen om deze beter in te zetten bij keuzes die je dagelijks ‘moet’ maken. Vaak hebben we teveel dingen op ons bordje die nog diezelfde dag ‘moeten’ worden gedaan. Uiteraard zijn er dingen waar je niet onderuit komt. Zelf kun je de keuze maken om de ‘niet moeten’ dingen verschillende prioriteiten te geven, waardoor je meer tijd over houd!

De "30 dagen RealEYEzation Challenge" heeft een tijdsbegrenzing, zodat je niet over je eigen grenzen heen kunt gaan. Een half uurtje per dag is al voldoende, waarin je nieuwe tijd kunt creeeren waar je steeds niet aan toe komt.

Hoe werkt het?
Meld je hier aan en ontvang een leuke uitdaging via je email gedurende 30 zaterdagen.  Je ontvangt een formulier met simpele vragen, die je ingevuld naar mij terug mailt. De vragen komen uit delen van mijn workshops, cursussen en ervaringen. Het is als het ware de proeverij van Realeyezation! Van alles een beetje;  creativiteit, natuur en bewustwording.
Daarnaast nog een leuke verrassing! Het leukste of bijzonderste verhaal wordt gekozen uit  de deelnemers (uiteraard met toestemming van de inzenders) en op de website en facebook van Realeyezation geplaatst in 2018 en ontvang je een giftcard ter waarde van maar liefst € 50,00!

Doe je mee? Leuk, stuur even een emailtje en  ik hou persoonlijk contact met je.

 

Facebook Realeyezation; deel hier je ervaringen met de Realeyezation Challenge.

16 juni 2018
nvt
45
nvt
nvt
nvt
Aanmelden »