Stressvrij leven met plezier in je leven, je werk en in je relaties.

Door de natuur verbonden activiteiten leer je wie je werkelijk bent en wat jij echt nodig hebt om stressvrij door het leven te gaan. Jij leeft in een maatschappij vol verwachtingen en je investeert vaak in die verwachtingen van anderen in plaats van voor jezelf. Hierdoor ontstaat ook stress als deze verwachtingen niet goed voor je voelen, zowel mentaal als fysiek. In de natuur gaan wandelen vermindert al een groot deel van de stress. Omdat de natuur een onderdeel is van jezelf.

Ik leer je om te gaan met stress, ook ná je wandelingen in de natuur. Je hebt hier levenslang profijt van, omdat de natuur er altijd is en voor je zal zijn. Investeren in jezelf, is goed zorgen voor jezelf en een leven te leiden vanuit je hart zonder stress.

Realeyezation biedt nu een lidmaatschap aan van 1 jaar, die jou leert inzicht te krijgen waar jouw stress vandaan komt en wat je er zelf aan kan veranderen.

Hoe ik jou help?

De natuur geeft duidelijke aanwijzingen en richtingen in je leven aan.
Ik leer jou om dichter bij jeelf te komen en op natuurlijke wijze inzicht te ontvangen van de natuur om veranderingen te brengen in jouw situatie. Waar jij je hele leven profijt van hebt en dit zelf kan toepassen bij iedere situatie die zich voordoet in jouw leven.

Communicatie

Alles communiceert met elkaar, jouw lijf, je hart, je hoofd, bewust of onbewust.
De natuur communiceert ook met elkaar en met jou, omdat je een onderdeel van de natuur bent.
Je bent van nature al met de natuur verbonden. Helaas is onze maatschappij hier niet zo mee verbonden, integendeel.
Door te ontdekken wat niet goed met jou communiceert, dan kan een situatie zijn, jezelf of anderen, leer je met iedere situatie om te gaan zonder stress.

Gezondheid en plezier

Wandelen is gezond, dat is bekend. Ook brengt wandelen denkprocessen op gang. De frisse zuurstof die je inademt, de verbinding met de natuur zorgen ervoor dat je beter en op een natuurlijke manier kunt nadenken.
Wandelen in de natuur geeft ook plezier, denk hierbij maar aan het rondstruinen door de herfstbladeren, op je blote voeten in het frisse groene zomergras, sneeuwballen gooien, of gewoon genieten van alle prachtige seizoenen van de natuur.

Voor wie is dit lidmaatschap?

Voor iedereen vanaf 18 jaar die zijn/haar leven- of werksituatie wil verbeteren.

Wat houdt een lidmaatschap in?

Een lidmaatschap bij Realeyezation geeft jou de mogelijkheid om gedurende één jaar in totaal 6 uur (verdeeld over een paar sessies) gebruik te maken van haar dienst ‘Natuurcoaching- en counselling’, welke plaats vindt in de natuur. In principe vinden de coachingsessies plaats in het Westerpark, Zoetermeer.
Indien dit te ver weg voor je is, zijn er mogelijkheden om naar jou toe te komen.
Het lidmaatschap loopt van het moment van de datum van de eerste sessie.  

Wanneer kan je er gebruik van maken?

De natuurcoaching sessies kan je gebruiken wanneer het jou uitkomt (uitgezonderd vakantie en feestdagen).
Samen plannen we de afspraken in.
De workshop wandel- en natuurcoaching gedurende het gehele jaar.

Wat kost een lidmaatschap?

Lidmaatschap 1 jaar is € 280 (inclusief 6 uur natuurcoaching)
Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Je ontvangt persoonlijk een berichtje als je je lidmaatschap wilt laten doorgaan.

Welke voordeel heeft een lidmaatschap nog meer?

50% korting als je meer dan de 6 uur natuurcoaching die het lidmaatschap aanbiedt wil ontvangen, op vervolg sessies.
20% korting op alle workshops.

Meld je vandaag nog aan en je ontvang een extra maand op je lidmaatschap (de workshops vind je in de Agenda).